Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik csoki a legkifejezőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csoki a legkifejezőbb arra, hogy nagyon szeretem őt?

Figyelt kérdés
Melyik csoki márka a legjobb erre a célra? Főleg hölgyek válaszát várom.
2018. dec. 26. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Merci
2018. dec. 26. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom egyszer a kedvenc csokimat adta (Milka), és az esett a legjobban, mert megjegyezte és tudta, hogy mi a kedvencem. Ennél több nekem nem kellett. (Feliratos, márkás, drága, egyebek. Nem ez a lényeg.) :)
2018. dec. 26. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy kettes írja. A kedvencét vedd.

32/f

2018. dec. 26. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
3bit
2018. dec. 26. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Amit határozottan tudsz,hogy szereti.

Vannak egyedi csomagolású csokik is, esetleg felirat rajta, bár ez nem mindenkinek jön be.

A Mercivel legfeljebb azt tudod hangsúlyozni,hogy köszönöd,hogy van Neked...

Raffaelloban és Milkában is van apró, szív alakú bonbon. Pár darab van benne,de maga a formája kifejezetten szerelemre utal.

2018. dec. 26. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig az a legkifejezőbb, amit a párod szeret. Ha egy egyszerű Mars csokit szeret, akkor az lesz a nyerő, ha a mogyorósat, akkor bármilyen mogyorós csokival megleped, tudni fogja hogy szereted, mert azt kapja amit Ő szeret.
2018. dec. 26. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Alólam krém.
2018. dec. 26. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

A Ruby nevű rózsaszín csoki. Nem rég fedezték fel és nagyon különleges. Magyarországon eddig csak a KitKatnek van ilyen csokija.

Én tuti beszereznék külföldről egy nagyonbb méretű rubyt.

2018. dec. 26. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Házilag készített bonbon, olyan ízesítéssel, amit szeret.
2018. dec. 26. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:

off* valaki kedvelhetne annyira, hogy megdob egy kis étcsokival, most megenném... :D*

Derítsd ki neki mi a kedvence, tényleg ahogy fent is írják, a gesztus a lényeg és, hogy ez téged érdekel.

2018. dec. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!