Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feloldjam a tiltást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feloldjam a tiltást?

Figyelt kérdés
Ex barátnőmet letiltottam mert sokadszorra átvert, megalázott.Hazudott nekem. Én mindig adtam neki új esélyt de sosem változott, de én mindig reménykedtem hogy egyszer úgyis minden rendbejön. Itt én is hibás voltam néhány veszekedésünkkor, mert mindig úgy akartam ahogy nekem megfelel.Utoljára tiszta lappal kezdtünk, minden szépen indult, erre nem jött el a talira hanem elment másik pasival aki egy nagyon jó haverja. Nem volt szép tőle. Ezzel nagyon felhúzott. Lassan 1 hete van a tiltólistámon. Próbálkozott már hívni telefonon, de nem tudott mert tiltva van. Szerintetek érdemes lenne feloldani? Az a baj hogy még mindig szeretem, akárhányszor is átvert. De ezt azért csinálja mert látja hogy megbánt ezzel. Ha átver megint akkor nem szabad egyből szívre vennem, hanem duplán vissza fogom adni neki. Szóval feloldjam a tiltást? Akkor sem írnék neki hanem várnám hogy vajon megbánta e, bocsánatot kér e.. Mert észrevettem, ha én lemondom a talit az utolsó percbe akkor ő lazán elfogadja. Viszont ha ő mondja le, akkor én dühös leszek és lehet hogy pont direkt csinálja
2018. dec. 24. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Fiam, barmikor amikor meginog a hited, idezd fel ezt:

"Utoljára tiszta lappal kezdtünk, minden szépen indult, erre nem jött el a talira hanem elment másik pasival aki egy nagyon jó haverja. "

2018. dec. 24. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem oldanám fel. Szórakozik veled tudja hogy nem lesz következménye mert mindig vissza fogadod.
2018. dec. 24. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is mi döntsük el?

Ha szerinted van értelme akkor csináld ha nem ne. A fenekedet ki tudod törölni egyedül?

2018. dec. 24. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Róla írtál ki kérdést a múltkor. Hát..én a helyedben nem oldanám fel soha :D

Ritka egy érzéketlen ribi a csaj, nem őszinte,játszik veled.

2018. dec. 24. 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, pár napja írtam ki... Végül is igazatok van. Ha neg akar keresni találja fel magát :D vagy majd ha pár év múlva megérik az esze akkor talán meg fog változni. De most belegondolok ilyennel nem érdemes még csak szóba állni sem nemhogy összejönni. Az ilyen nagyon össze kell szedje magát és nagyon meg kell változzon ha normális kapcsolatot akar, ha nem akk meg maradjon ribi. Volt amikor nem volt ilyen szemét és télleg nagyon szerelmesek voltunk. Azt az "énjét" sírom vissza. Mostmár nagyon szemtelen lett és visszaél mindennel
2018. dec. 24. 22:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy megszokta hogy ő uralkodhat mindenkin a barátai közül,mert ő az alfa csaj és azt hiszi hogy most ő az Istennő és hogy majd mindenkit úgy ver át ahogy akar. Hát engem nem fog.
2018. dec. 24. 22:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bírtam ki hogy ne oldjam fel mert szóba jött. Túl kíváncsi típus vagyok :/ és most 48 óráig nem tudom letiltani. Itt az esélye hogy üzenetet küldhessen, épp érdekel hogy mit írna, ha ír egyáltalán.
2018. dec. 27. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak a posztjaira voltam kíváncsi semmi másra, meg most mivel még 48 óráig nem tudom tiltani, kíváncsi leszek írni e fog, sikerül e visszaszereznie engem, amire nagyon kevés az esély. Sírva kell könyörögjön ahhoz hogy én megbocsájtsak neki, ami úgyse fog megtörténni.
2018. dec. 27. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi történt végül? Sírva könyörgött?
2019. szept. 25. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Már rég nem érdekel. De amúgy amikor letiltottam akkor beraktak egy csoportba messengeren és valahogy láttam az üzeneteit (nem tom hogyan) és ott kérdezte hogy miért tiltottam le, én nem írtam semmit csak kiléptem. Azóta már feloldottam de nem beszélünk, azóta amióta kiírtam ezt a kérdést. Meg van már új barátja
2019. szept. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!