Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti folytatnátok az ismerkedést, ha a férfi nem teljesen egészséges, kicsit nehezebb a felfogása az átlagnál és furán viselkedik?
Sziasztok.
Munkahelyen ismerkedtem meg vele. Ő csak 7 órában dolgozik ott. Jól el lehet vele beszélgetni. Kedves, udvarias, hozott nekem csokit, szivecskés kulcstartót.
Nem tudom, miért csak 7 órában dolgozik.
Elkezdtünk ismerkedni, egyre többet beszélgetünk élőben, meg facebookon. Egyik nap jött a portás bácsi, akivel ő nem is nagyon szokott beszélni, és kérdezi, hogy én vagyok a fiatal srác barátnője? Mert azzal dicsekszik. Hát szóhoz se jutottam.
A fb-on is irja, hogy igy szeret, meg úgy szeret. Kicsit idegesitő, hogy kérdezek valamit, és válasz helyett irja, hogy hiányzom neki. 10-szer megkérdezi ugyanazt. Személyesen is megbeszélünk valamit, 5 perc múlva megint elmondja.
Viszont általában tényleg jól el lehet vele beszélgetni, látom hogy figyel, érdeklődik.
Tetszik ez a pasi, imádom a szemeit, meg hogy mindig örül ha lát, munka közben odajön, megsimogatja a vállam :)
Ti mit tennétek? Folytatnátok igy az ismerkedést, esetleg kapcsolatot is vállalnátok igy? Vagy igy nem lehet komoly kapcsolat?
Nem a kulcstartó miatt lett szimpi. Nekem nem az ajándékoktól lesz szimpatikus valaki.
Aranyos, ahogy beszél velem, odajön elköszönni nap végén, meg ilyesmi :)
Egyébként talán tényleg zavarban van, lehet még nem is volt barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!