Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, csajok ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, csajok ti járnátok egy normális tanult, talpraesett, önellátó roma férfival?

Figyelt kérdés

2018. dec. 21. 20:23
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Magyar lány vagyok és a párom roma. Sok kritika ér minket....

2018. dec. 21. 22:40
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
ha kritika ér titeket az csak azt jelenti hogy azok az emberek akiktől kritikát kaptok felszínesek, tanulatlanok, rasszisták az ember az ember
2018. dec. 21. 22:43
 23/33 anonim ***** válasza:
Ahol valamilyen okból kifolyólag nagy a különbség, ott egyből összesúgnak, ha pl. a pár egyik tagja diplomás, másik csak szakmunkással rendelkezik, stb.
2018. dec. 21. 22:52
 24/33 anonim ***** válasza:
89%

Nem, illetve 0,0001% esélyt látok rá.

Romákkal való élményeim 99%-ban negatívak voltak. Lehet mondani, hogy magyarok közt is van ilyen, de közel sem ilyen arányban. Ordibálás, primitív viselkedés, köpködés, beszólogatás, bkk járművein, közterületeken szemetelés, kötekedés, balhézás. Őszintén még a hideg is kiráz, hogy ilyen személyiségű férfiakkal én intim viszonyba keveredjek.

Az a maradék 1% akire azt mondtam, hogy végre egy normális roma, azok meg egyáltalán nem jöttek be, és nagy számok törvényei alapján a családjában lesz több olyan is, akik inkább az előbb említett példákra hajaznak.

Persze kiragad a sajtó példákat, mint az említett rákkutató, de azért ha nagyon őszinték vagyunk nem ez a jellemző.

Őszintén picit megdöbbent, hogy ennyi magyar nő simán kavarna romával, és ezek a válaszok vannak felpontozva, a többiek meg le, én pl. nem biztos hogy komolyan vennék egy olyan srácot, aki cigány lányoknak csapja a szelet.

2018. dec. 21. 23:08
 25/33 anonim ***** válasza:
87%

# 22

A rasszista kártya, nektek ez a jolly joker :D

Azért ha éjszaka hazasétálsz, és szembejön egy hangos, 5 fős roma társaság, gondolom tök nyugodt vagy, nincs benned semmi előítélet, és örülsz neki? Bár az itteni válaszok után már azon sem csodálkoznék :D

Meg az is rasszista, aki nem akar bemászni a tigris ketrecébe, hisz előítéletes vagy, hogy széttép téged.

A másik, hogy barátaim, családom előtt szerintem el is ásnám magam, legalábbis a többsége előtt, pedig nem vagyunk ilyen nyilasok gyülekezete, plusz amit írt már valaki, hogy egy magyar pasi utána nem biztos, hogy jó szemmel nézi...

2018. dec. 21. 23:11
 26/33 anonim ***** válasza:
10%

igen rasszista kártya mivel abból az 5-fős cigány társaságból mind az 5 alpári késes rabló maffia fő vezír...

és épp ez a rasszizmus mert az írtad elásnád magad szégyellnéd meg minden

2018. dec. 21. 23:29
 27/33 anonim ***** válasza:
14%
amúgy jártál olaszban? ott is az emberek hangosak még az éjszaka közepén is! szinte csak itt vannak az emberek néma kussban....
2018. dec. 21. 23:31
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nálam a fekete haj és a barna szem külön-külön is kizáró ok. Ráadásul egy cigány ember számára az én gondolkodásom, beállítottságom ettől eltekintve is totál életidegennek / ridegnek / távolságtartónak hatna.
2018. dec. 21. 23:33
 29/33 anonim ***** válasza:
1%
ezt viszont már előítéletnek hívják :D
2018. dec. 21. 23:37
 30/33 anonim ***** válasza:
82%
NEM.
2018. dec. 22. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!