Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, csajok ti járnátok egy normális tanult, talpraesett, önellátó roma férfival?
Köszönöm a válaszokat.
Magyar lány vagyok és a párom roma. Sok kritika ér minket....
Nem, illetve 0,0001% esélyt látok rá.
Romákkal való élményeim 99%-ban negatívak voltak. Lehet mondani, hogy magyarok közt is van ilyen, de közel sem ilyen arányban. Ordibálás, primitív viselkedés, köpködés, beszólogatás, bkk járművein, közterületeken szemetelés, kötekedés, balhézás. Őszintén még a hideg is kiráz, hogy ilyen személyiségű férfiakkal én intim viszonyba keveredjek.
Az a maradék 1% akire azt mondtam, hogy végre egy normális roma, azok meg egyáltalán nem jöttek be, és nagy számok törvényei alapján a családjában lesz több olyan is, akik inkább az előbb említett példákra hajaznak.
Persze kiragad a sajtó példákat, mint az említett rákkutató, de azért ha nagyon őszinték vagyunk nem ez a jellemző.
Őszintén picit megdöbbent, hogy ennyi magyar nő simán kavarna romával, és ezek a válaszok vannak felpontozva, a többiek meg le, én pl. nem biztos hogy komolyan vennék egy olyan srácot, aki cigány lányoknak csapja a szelet.
# 22
A rasszista kártya, nektek ez a jolly joker :D
Azért ha éjszaka hazasétálsz, és szembejön egy hangos, 5 fős roma társaság, gondolom tök nyugodt vagy, nincs benned semmi előítélet, és örülsz neki? Bár az itteni válaszok után már azon sem csodálkoznék :D
Meg az is rasszista, aki nem akar bemászni a tigris ketrecébe, hisz előítéletes vagy, hogy széttép téged.
A másik, hogy barátaim, családom előtt szerintem el is ásnám magam, legalábbis a többsége előtt, pedig nem vagyunk ilyen nyilasok gyülekezete, plusz amit írt már valaki, hogy egy magyar pasi utána nem biztos, hogy jó szemmel nézi...
igen rasszista kártya mivel abból az 5-fős cigány társaságból mind az 5 alpári késes rabló maffia fő vezír...
és épp ez a rasszizmus mert az írtad elásnád magad szégyellnéd meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!