Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, összemelegednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összemelegednétek egy Ludas Matyi tipusú fickóval?

Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 19:18
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
ez mit takar?
2018. dec. 20. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Szóval egy tolvaj hontalannal? Nem.

A Ludas Matyi a kommunizmus végén népszerű elvet hirdette, és bár nem vagyok Döbrögi pártján, sosem voltam, azért nyilván nem az a megoldás a problémákra, hogy a ló másik oldalán kötünk ki.

2018. dec. 20. 19:25
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es,egyszerűen él,becsületes és odabricskázik az őt vagy családját bántóknak.
2018. dec. 20. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

"egyszerűen él,becsületes és odabricskázik az őt vagy családját bántóknak" - A szomszédunkban a Lákátus família ilyen :)

"odabricskázik az őt vagy családját bántóknak" - ezt valahol önbíráskodásnak nevezik, amit a törvény büntet (fenti példa).

Max akkor működik, ÉS AKKOR LEHET VONZÓ, ha eszméletlen mennyiségű pénz társul hozzá, és jókora befolyás - mint a Sebhelyesarcú filmben, vagy egy nagy cég vezetőjeként ellehetetleníteni a konkurenciát...

2018. dec. 20. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Az "élet nevelte" típusú, iskolázatlan emberek nekem sose jöttek be, sajnálom. Egyrészt nincs semmi, de semmi közös témánk, másrészt, amiről (mindenkit érintő általános dolgok) esetleg tudnánk beszélgetni, arról meg homlokegyenest eltérő a véleményünk. És akkor még finom voltam.
2018. dec. 20. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Tehát igazából azonos indíttatású tett pozitívabb elbírálást kap, ha mellé pénz és hatalom társul?

Beteges világ ez, beteges ítéletekkel.

2018. dec. 20. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
*áááásíííít*
2018. dec. 20. 19:53
 8/13 Lazy Lover ***** válasza:
Szerintem nem
2018. dec. 20. 19:58
 9/13 anonim ***** válasza:

"Tehát igazából azonos indíttatású tett pozitívabb elbírálást kap, ha mellé pénz és hatalom társul?" - Igen, mert PÉNZZEL ÉS BEFOLYÁSSAL nem ítélnek el, és így egy kis ártatlan bárány leszel :)

Példa:

1. Nincs pénzem, szegény vagyok, baj van a szomszédommal, felgyújtom a házát... Valószínűleg szándékos gyújtogatásért kapok pár évet, szabadulok, priusz, nem kapok munkát, nem lesz normális családom (se csaj, se gyerekek).

2. Van pénzem, befolyásom, baj van a szomszédommal, felgyújtom a házát... A szakértő szerint biztosítékzárlat volt, nem bizonyítható, hogy én gyújtottam fel, vagy véletlenül gyújtottam fel, stb. a szomszéd ügyvédjének fizetek egy nyaralást a Karib-tengeren, és a bíró is üzlettársam... Pluszban mondjuk kirúgatom a szomszédot a munkahelyéről, és egy ismerősöm lenyúlja a feleségét...

Persze tudod, mindent titokban - tehát én patyolat tiszta vagyok, és a végén elmondhatom: "Nem komplett a csávó, kitalált mindent, láthatóan tiszta őrült!"

2018. dec. 20. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagyszerű kis világ ez, és pont ezért ülnek pozícióban kvázi elmebetegek... És nem csak itthon. Trump, Merkel, Viktor, Fletó, Kimdzsongun... Egyik se százas.

2018. dec. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!