Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még erre alkalmas nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még erre alkalmas nők?

Figyelt kérdés
[link]

2018. dec. 18. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Jó messze lakott.
2018. dec. 18. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, és a monitor előtt ülve, keseregve fogod megtalálni.
2018. dec. 18. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:

# 2

De jó nekem :)

2018. dec. 18. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Én úgy hittem, megtaláltam.

Ő évek múlva közölte, hogy mégsem.

2018. dec. 18. 20:40
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Most ebben mi a nagy valami, valaki világosítson fel...

Ha az, hogy ötven évig együtt voltak, ahhoz KETTEN kellettek, szóval akkor most kérdezzük, hogy vannak még erre alkalmas férfiak...?

2018. dec. 18. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
egyetértek az ötössel, teljesen
2018. dec. 18. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
50 évig eljek egy emberrel ? Hat az baromi unalmas ... mondjuk am sem akarok senkivel sem lakni .
2018. dec. 18. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem gondolom dicsőségnek 50 évig vergődni egy szar kapcsolatban csak mert jajj tartsunk ki a párunk mellett örökké. Ha valakik (és igen, többes szám!!) képesek egy kapcsolatot valóban szerelemmel tele, összhangban, hűséggel egyben tartani az nagyon szép és becsülendő. De egy kapcsolat milyenségét nem az évek száma határozza meg. Ha mindent megpróbáltak de nem működik nem kell benne maradni a kapcsolatban. Nem voltak ám régen jobbak a kapcsolatok. Egyszerűen csak tovább tartottak, mert nem volt lehetőség elválni és főben járó bűn volt. Helyette inkább csalták meg verték egymást orrba szájba, úgy éltek mint két lakótárs, de a szerelmet hírből sem ismerték.

A kérdésre válaszolva pedig igen, vannak hosszú, boldog párkapcsolatra alkalmas nők és férfiak is egyaránt.

2018. dec. 18. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

A néni bizonyára nem azért pityeredett el, mert annyira szar volt az az ötven év.

32/f

2018. dec. 18. 22:04
 10/13 A kérdező kommentje:

# 9

Igen valószínű a boldogság és as szomorúság,gondolom szomorú mert elveszíthette a párját.

2018. dec. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!