Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok egy ilyenhez, egy pár hónapos kapcsolatban?
Ha a párotoktól kapnátok egy közös ajándék utazást, egy hosszú hétvégéset.
Örülnél, vagy nem tetszene?
Bár nem pár hónap után, de néhány együtt töltött év után én a volt vőlegényemet ajándékoztam meg egy Tunéziai úttal egy kerek születésnapra. Hónapokig dolgoztam emiatt mellékállásban, titokban intéztem mindent, hogy a nagy napon majd óriási meglepetés érje. De én voltam az, aki jobban meglepődött. Elkezdett velem üvöltözni, hogy a háta mögött intézkedek és mit képzelek, ő nem fog repülőre ülni... persze elutaztunk. Már nem vagyunk együtt, de azóta is mindenkinek azt meséli, hogy az volt élete nyaralása. Belőlem viszont mindent kiölt azzal a viselkedéssel.
Remélem, a te párod örülni fog, szerintem mindenképpen kedves dolog, persze ehhez az kell, hogy szeressen utazni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!