Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összeállnátok egy milliárdossal aki arcra csúnya?
:D
Kész vicc vagy kérdező. Szembesítettelek valamivel, erre te letorkolsz, hogy naiv vagyok.
Most a másik is szembesít téged valamivel, erre nekiesel, hogy ő ismeretlenül miért ítélkezik.
Ne, még véletlenül se nézz magadba. Oszd az észt nekünk, hisz tudom, mi vagyunk az ostobák, te meg mindent tudsz. :D
Igen csekély a valószínűsége a csúnya arcú milliárdos létezésének, kérdező. Elvégre ha valakinek, neki
1. van pénze plasztikáztatni,
2. amennyiben egy személyben képvisel egy céget, akkor valószínű, hogy ez egyfajta "munkaköri követelmény" is, legalábbis az USA-ban mindenképp.
Én nem...érzelmek nélkül nehéz nekem. Ha még nem is tetszik meg taszító akkor főleg.
Volt már nagyon gazdag hódolóm. Nem volt az esetem, nem tudtam vele miről beszélni. Semennyire se volt vonzó számomra. Ezért össze se jöttem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!