Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok még tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok még tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarom részletezni a kapcsolatomat. A lényeget leírom.. Na szóval megismertem egy lányt 1,5 éve. Szerelem volt első látásra. Mindketten nagyon szeretjük egymást és nagyon jól megvagyunk. Ugyan úgy szeretem most mint az elején. Nem gyengültek az érzelmeim inkább erősödtek iránta. És ez fordítva is így van. Na szóval az a gond hogy az apja nagyon régimódi és csak akkor engedi meg azt h együtt legyunk ha a lánya 22 eves lesz minimum. Most ő 18 én 21. Én már mindent megpróbáltam. Az apja veri a lányát. Vagyis volt ilyen eset is. Alkoholista az apja.Ezek miatt rengeteg balhém volt az apjával. Az a gáz h már 1 éve 7 hónapja együtt vagyunk és nem tudunk normálisan együttlenni. Nem tudunk együtt aludni. Titokban talalkozgatunk. Mostmar csak két hetente egyszer 1 órát. Ugy érzem hogy annyira szeretem képes lennék meghalni érte. De most egyre szarabb a helyzetem/unk. Kirugtak melohelyemrol egeszségügyi állapotom miatt. Depresszios tuneteim vannak. Nem megyek orvoshoz. Az egesz azert van mert nem láthatom őt. És ő is szenved mert az apja mar sehova se engedi el. Piszok unalmas napjai vannak. Összeköltözest tobb okbol se tudjuk megoldani egyenlőre.Régebben rengeteget hulyeskedtem,allandoan mentem valahova,bulizós voltam. De mostani napjaim borzalmasak.Minden barátom,ismerősöm és még a testvereim, szuleim is azt mondják felejtsem el a lányt mert rossz rámnézni,meg hogy tönkreteszem magam. De azzal teszem tonkre magam h nem láthatom őt.

2018. dec. 15. 17:43
 1/3 Zzzz90 ***** válasza:
62%

A történet nagyon egyszerű.

Ő nagykorú. Foghatja a batyuját és elköltözhet.

Mivel ezt nem teszi meg annak ellenére sem, hogy a faterja meg is verte már...ez azt jelenti, hogy ideje elbúcsúznod tőle, mert nem szeret téged.

2018. dec. 15. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért is nem oldható meg, hogy a lány elköltözzön otthonról? Nagykorú, minden joga megvan rá. Ha olyan nagyon szenvedne otthon, már megtette volna. Kérdezd meg tőle, kíváncsi vagyok.
2018. dec. 15. 19:15
 3/3 Rockarc ***** válasza:
62%

Nehez ugy, lehuzott az orveny. Rossz hirem van, nem fogd tudni magad kihuzni a hajadnal fogva, te is ssegitsegre szorulsz. Ha ugy gondolod, hogy a leanyzo "lelepne" veled, akkor teremtsd meg a felteteleket. Alberlet, uj telefon a lanynak, masik munkahely, kerj segitseget a csaladtol, haveroktol, ha egyedul nem tudod eloteremteni, ezek javareszt anyagi dolgok. De szerintem lelkileg is ossze kene kapnod magad, szerezz erositest, erre vannak a haverok, akik ha csak egy vallveregetessel is, de tamogatnak a harcodban.

Ha a lany suliba jar, akkor halasztast kerni, hogy ott se tudja elerni a kedves papa. Egy lelepos level azert szukseges lesz, hogy ne a renorokkel vitesse haza. Nem egy szep story, mar leirva se, a fenti megoldas sem "szep", keszulhetsz ra, hogy keresni fogja az osszes ismerosenel, esetleg puskaval hadonaszva, a kicsi lanyat. A lenyeg, hogy valaszd szet oket, es ha utana is zaklat, akkor mehet a feljelentes, akkor mar a leanyzo sem fog megutalni erte. Kitartast.

42F

2018. dec. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!