Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Kb egy éve találtam egy csajt, aki teli volt hibákkal, nem is volt olyan hú de szép, mégis totál beleszerettem, és eleinte mutatta a kölcsönösség jeleit, azonban a dolog lefőtt, nem lett belőle semmi, pedig úgy éreztem, azzala nővel simán le tudnám élni az életemet. Sokat gondolok rá, de próbálok túllépni. Kb egy hónapja megismertem egy másik csajt. Tökéletesen olyan, amilyenre mindig vágytam, sokkal szebb is mint az előző, oda van értem, de nem érzek iránta szerelmet, de nem tudom mit csináljak. Nem akarom elszalasztani, mert az ilyen csaj egy kincs, de valahogy mégse érzem a tüzet. Szerelem nélkül működhet a dolog, idővel ki tud alakulni? Valakinek hasonló tapasztalatok?

2018. dec. 11. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerelem nélkűl nem működhet! Nincs olyan , hogy majd kialakul, vagy érzed az elején vagy nem. Saját tapasztalat!

L

2018. dec. 11. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Működni működhet, de csak ideig óráig, vagy amíg bele nem szeretsz valakibe.Nagyon ritka az, ha a szerelem idővel kialakul, erre ne alapozz.Általában később sem szokott.
2018. dec. 11. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha van: külső és belső iránti vonzalom és a személyisége iránti szimpátia és a szokásainak elfogadása, akkor működhet. Akik 20 éve vannak együtt azok sem szerelmesek, pusztán szeretik egymást és tanúsítják a fentieket. Ha nekik megy, akkor másnak is mehet, így is.
2018. dec. 11. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Működhet persze, csak folyton más nőket fogsz kúrogatni és folyamatosan másba leszel szerelmes.
2018. dec. 11. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ideig óráig működhet. En is voltam ilyen helyzetben.

Aztán megismertem valakit aki nagyon vonzott, megvolt köztünk az erős kémia.

Ezért hazudozni kezdtem a páromnak (akibe ugye nem voltam szerelmes), mert találkozni akartam vele.

Végül vége is lett a kapcsolatomnak.

2018. dec. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!