Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes, miért hozzám jön mindig, és keres fel újra és újra?
Én 21 éves vagyok, a srác 19, a nyáron költözött Budapestre az egyetem miatt. Mi most így egy városban vagyunk, ismerjük egymást kiskorunk óta, anno gimis koromban kavartunk is párszor, de én nem akartam tőle semmi komolyat. Helyes, jól néz ki, lehet vele beszélgetni is, de gimisként nem akartam egy nálam 2 évvel fiatalabbal lenni, később meg felkerültem Pestre...
Van egy barátnője kb 1 éve, nagyon nagy a szerelem mindenki szerint. Instagramon csak a romantikázást látom, meg hogy meglepetésből kapott 100 szál rózsát, ide mennek együtt, oda mennek, stb. Közben pedig a srác folyamatosan ír, hív, keres, hogy találkozzunk, menjek el vele ebédelni, vacsorázni, vagy csak úgy kocsikázni. 4-szer le is feküdtünk, de akkor éppen szüneteltek a barátnőjével, merthogy nagy ez a távolság, nem tudnak minden nap talizni, stb. Utána összejöttek megint, és utána is keresett a srác, és én mondtam neki, hogy nem akarok sehol 3. lenni, találok olyat, aki szabad. De hogy ő nem akar semmit, csak beszélgessünk. Eljött, főztünk, filmeztünk, és itt aludt, de semmi nem volt. Ez még megtörtént párszor, és úgy éreztem, hogy újra barátok vagyunk, bármiféle testiség és extra nélkül. Elkezdtem neki beszélni a pasi-ügyeimről, hogy adjon tanácsot, és kiakadt, hogy miért kavarok én idősebb férfiakkal, meg hogy úristen, hát egynéhány az apám lehetne. Meg hogy miért járok ennyit bulizni, nem kéne közvetlennek lennem mindenkivel, stb. Nem értettem ezt a nagy kiborulást, és akkor mondtam is, hogyha csak kritizál, inkább ne beszéljünk, ne találkozzunk, mert értelme nincs. Nem beszéltünk pár napig, erre felhívott hajnali 4-kor részegen, hogy mennyire hiányzom neki és velem szeretne aludni és ne haragudjak rá, de nem bírja ha más srácokról beszélek neki, mert ő nem akar velük látni. Mondtam hogy ez nem igazán telefontéma, erre idejött. Nálam aludt, de szex nem volt, csak pár csók, aztán reggel kiakadt, hogy én mit gondolok, hogy direkt ide hívom és hogy csak hülyítem. Mint valami skizofrén... Ez kéthete volt, most szombaton megcsinálta ugyanezt. Nem értem, hogyha annyira szerelmes, akkor ne engem keressem folyamatosan, és ha mégis engedek valamit, ne én legyek már utána a hibás.
A kérdés inkább az, hogy te miért folytatod ezt a gyerekes se veled se nélküled játszadozást vele?
Nem akarsz tőle semmit, de azért engedsz itt-ott, szórakozol vele.
Küldd el a francba, ne vedd fel neki a telefont (esetleg használd a kikapcsoló gombot estére), tiltsd le és így tovább. Nem hiszem el, hogy nincs más ember, akihez szólhatsz, és akivel kibeszélheted a pasi ügyeidet. Ő erre nem alkalmas és nem is lesz az.
Ha viszont akarsz tőle valamit, azt mondd el neki, és azt is, hogy amíg mással van, addig bizony mással van. Barátok nem tudtok lenni, és szeretőcske sem leszel, így ne keressen, amíg le nem tisztázta a dolgot a nőjével, ha esetleg akarna folytatást. És úgyanúgy nem reagálás, amíg kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!