Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelmére tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelmére tényleg mindig emlékezni fog az ember?

Figyelt kérdés
Vagy befolyásolja valamennyire? Akár negatív, akár pozitív élmény kapcsolódik hozzá:)

2018. dec. 9. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szakítottam első szerelmemmel most november elején, 3 év után. Mondom ezt 23 éves nőként. Nem tudom, idővel hogy szerepel majd bennem ez a 3 év, de a szakítas óta egyre rosszabb színben látom a kapcsolatunkat, mintha sokkal korábban kellett volna szakítanom, csak a tapasztalatlanság miatt nem ébredtem erre rá. Keveseknek sikerül elsőre... Ő nagyon szerelmes volt belém, mikor szétmentünk, neki lehet más emlék lesz a kapcsolatunk, mint nekem.
2018. dec. 10. 10:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Első nagy gyerek szerelem, 5 évig tartott, 20 évesen lett vége. Most 30 vagyok, és ha visszagondolok, csak olyan érzést vált ki belőlem,hogy mit kerestem én mellette annyi évet. Amikor benne voltam, szépnek éreztem (kivéve az utolsó időszakot), visszagondolva meg annyira más karakterűek vagyunk, és annyira nem az esetem, mint férfi. Komolyan, taszít a gondolat, hogy vele volt testi kapcsolatom, pedig nem csúnya, nem ápolatlan, csak nem a férfiideálom. És sajnálom, hogy mama üzemmódban elment vele a tinikorom.

De pozitív irányba befolyásolta az életemet, mert amit akkor elrontottam, hogy hagytam alárendelni magamat, hogy engedtem mindent úgy, ahogy ő akarta, hogy nem járhattam el bulizni, hogy beleszólt az öltözködésembe, nehogy más meglássa, hogy csinos vagyok, etc, többet nem engedtem, és így lett belőlem egy magabiztos, dekoratív fiatal nő, és megtaláltam a kívül belül hozzám illő társat :)

2018. dec. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!