Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megkéri a kezem ezekután is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkéri a kezem ezekután is?

Figyelt kérdés

Már jó ideje együtt vagyunk, kinőttük már a kamaszkoró hóbortokat.

Rengetegszer tervezgettünk és mindent mindig együtt próbáltunk megvalósítani.

Egyik nap viszont (talán a hetes fáradalmaknak köszönhetően,- pedig összességében annyira jól kijövünk) szokásának megfelelően eljött értem a Hotelbe, ahol dolgozom hogy együtt menjünk haza. Minden nap eljön mert nem akarja hajnalba egyedül menjek haza.

Pedig hányszor mondtam neki pihenjen.

Fogalmam sincs az okát de annyira nekem esett hogy miattam nem jutunk előrébb.

Olyan dolgokat vágott a fejemhez hogy sose fog elvenni így.

Meg hasonlók. Nem is az hogy durva, hanem az hogy feltételekhez szabja azt aminek önzetlennek kellene legyen , a szerelemnek.

Olyan alapvető semmilyen marhaságon aggonizált amit másnap már nem úgy látott, de olyan volt mintha nem is vele beszélnék. Hatalmas fájdalmat okozott.

Nem nagy dolgok hanem csak tudta jól sokat jelentenek nekem. Senkit se engedtem ennyire közel magamhoz mint őt.

Nem duzzogtam csak megkellett emésszem. Minden nap együtt voltunk ugyanúgy. Főnökömnél lőtte el a poént(gondolom hogy jobb kedvem legyen)

mikor az megkínálta a főztömmel (szakács vagyok): "Hát igen, nem cserélném le, ő lesz a feleségem". Nem akarom ezeket lereagálni.

Nem megy.

Nagyon mondogatja karácsonykor tuti olyat kapok amit imádni fogok.

Tegnap meg elvitt az ékszer boltba mikor elvileg karácsonyi vásárba kellett volna mennünk. Megkérdezte szerintem melyik a legszebb gyűrű.

Rajtam látszott hogy fájt amiket mondott de én nem akarom sajnálatból kérje meg a kezem, eszem ágában nincs és nem is volt kierőszakolni. Azt akarom ha megkéri a kezem szerelemből tegye,önszántából és nem azért mert nekem fáj.

Szerintetek meglépi?

2018. dec. 9. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
hát... ha igen, akkor megkapja a legnyálasabb nőt a GYK-n.
2018. dec. 9. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb annak kene lennie a kerdesnek, hogy "vagyok-e olyan ostoba, hogy hozzamenjek ezek utan is?".
2018. dec. 9. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy értette azt, hogy miattad nem juttok előrébb? Vagy mi volt pontosabban a veszekedés tárgya?
2018. dec. 9. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyel felnott es beszelj vele errol. Ha meg is keri a kezed de te csak pillogsz, ugy egy kislanyt vesz el a valoszinuleg kisfiu es abbol valas lesz. Egy oszinte beszelfetes arrol hogy mi volt, nem alapveto igenyed?????
2018. dec. 10. 01:10
 5/5 Rockarc ***** válasza:

Most veszi a gyurut, mikor akarsz szolni neki, hogy nem? Amikor mar ott terdel?

Mindenkeppen beszeljetek, kaptal egy olyan sebet, amivel nem huzod sokaig ebben a kapcsolatban. Bar o azt gondolja, de a gyuru ezt nem fogja gyogyitani. Visszaelt a bizalmaddal, "elarulta" a neked sokat jelento dolgokat. Gondolom erre magatol is rajott es most eppen tulkompenzal. A vege az lesz, hogy most te fogsz beleszallni paros labbal.

Tiniknel elmegy ez a fajta konfliktuskezeles, de ugy gondolom nektek mar tobb eszetek kene legyen. En biztos nem lanykeressel probalnam meg kompenzalni, ha elotte egy kad vizbe belefojtott. Valahogy a ket dolog nem passzol ossze. A romantikanak mar lottek, jol latod.

Eloszor is allitsd le a gyuru projektet.

Masodszor kerj tole idot, hogy gondolkodni tudjal. Sokat.

Harmadszor tisztazd magadban, hogy mit akarsz. Bocsanatkerest? Megbanast? Hazassagot? Egyaltalan akarod-e meg az ipset?

42F

2018. dec. 10. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!