Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi nem akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem akar a párjával lenni, mert nem lát benne már semmi érdekeset plusz megismert egy másik nőt, hogyan érdemes közölni?

Figyelt kérdés
Elég annyi, hogy "elmúlt a szerelem", vagy ugymondd illik hozzátenni azt is, hogy kb. 2 hete már más is van a képben, akivel jobb lenni?
2018. dec. 8. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg a dolgot,ha veled csinálná ezt egy nő neked hogy esne?.Mindenképpen szólj a réginek,azt ne mondd hogy mással jobb.Hozzá teszem nőként voltam hasonló szituban. Lehet liánozásnak hívni,de van amikor tényleg így alakul.
2018. dec. 8. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A dolgokat te magad alakítod, vagy nem alakítod kérdező.Nincs olyan, hogy csak alakul.

Kérdésedre a válasz:

Egyenesen mondod meg, hogy már nem érdekel, és más emberre vágysz.Érdemes lenne legalább most elsajátítani az őszinte jellemvonást, ha már eddig szar.tál ezt megtanulni.Lehetnél igényesebb is, az igénytelenség nem túl vonzó dolog, és amit most csinálsz az a felső foka.

2018. dec. 8. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Maradjunk annyiban, hogy alakul ahogy alakítják. Igen, szar egyedül lenni, akkor meg pláne, ha két szék között a pad alá esik az ember.

Nem mindegy hogy ezért van egyedül vagy mert így döntött. És nem nekem nem mindegy, hanem annak aki egyedül van.

32/f

2018. dec. 8. 12:27
 14/19 A kérdező kommentje:

"Fordítsuk meg a dolgot,ha veled csinálná ezt egy nő neked hogy esne?"

Volt már ilyen. Akkor rosszul esett, ma már nem igen érdekelne, hanem továbblépnékm

2018. dec. 8. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

Első válaszoló, mi az hogy nálatok is divat lesz? Egy csomó férfi hagyta és hagyja el a családját az új nőért a mai napig. Tipikus férfi vonás addig ülni a langyos kakiban amíg csak lehet és nem kimozdulni belőle, ha nem jön más. Utána meg itt köpködnek azokra a nőkre akik kilépnek a rossz kapcsolatukból és hónapokat, éveket vannak egyedül, nem sürgetik a következőt, kivárnak. Pedig nemtől függetlenül ez lenne az egészséges megoldás.

Kérdező: közöld vele egyenesen, de nem durván. Ne reménykedjen. Amúgy a stílusod alapján egy egoista bunkó vagy, ezen változtass, ha az új nőt szeretnéd megtartani, vagy legalább boldoggá tenni.

2018. dec. 8. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
11 es vagyok, együtt is élsz a nővel?
2018. dec. 8. 13:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint amikor a békát forró vízbe dobják és azonnal kiugrik belőle, vagy hidegbe és fokozatosan melegszik. Nem mindig veszi észre az ember, hogy vége és baj van, van amikor már csak abból jön rá, hogy beleszeretett másba. Én nem ítélem el. Nem évek óta csalja és nem csak szexre használ egy nőt, rengeteg férfi és nő jár így.
2018. dec. 8. 19:46
 18/19 Rockarc ***** válasza:
Mar a kepnezegetes masnapjan szolnod kellett volna. Pontosabban fogalmazva, addig ne fekeudj le massal, amig parkapcsolatban vagy, ez kene legyen az alap barmilyen parkapcsolatnak. Nem tudom miert jo a masik lelket elpusztitani. A tovabblepes, lehet egy degeneralt ember megoldja 2 uveg vodkaval, es mar kesz is van, masoknak ennel azert kifinomultabb lelke lehet. Noknel meg amugy is hatvanyozott ez, ne magadbol indulj ki posztolo, te se jo ember nem vagy, se lelkiismereted nincs.
2018. dec. 8. 23:15
 19/19 A kérdező kommentje:

13:54:

Jó reggelt!

Tudom, hogy bunkó vagyok, de ezen nem szeretnék változtatni.

Nem szeretném megtartani sem a nőket, mert nem tárgyakról, hanem emberekről beszélünk.

Ha egy nő nem akar velem lenni, minden további nélkül elfogadom, és tovább lépek, úgyis találok magamnak mást. Csak a pillanatnyi boldogság érdekel.

További szép napot, köszönöm a tanácsokat, kritikát, mindent.

Sziasztok!

2018. dec. 9. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!