Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes másik kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes másik kapcsolatba belemenni úgy, hogy még nem vagyok túl egy férfin?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi, akivel 2 hónapja megszakadt a kapcsolatunk, de bennem még érzelmek vannak iránta. A 2 hónap alatt többen is megtaláltak és próbálkoztak, most pedig az egyik srác többet érez. Aranyos, tisztelettudó és figyelmes, viszont nem hiszem hogy tudnék egyelőre bárkit kellően szeretni. Inkább hiány van bennem az előző fél iránt, hülyíteni meg senkit nem szeretnék. Tapasztalatok?

2018. dec. 8. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Persze használd ki szegényt. Menj bele egy kapcsolatba egy szemêllyel akihez nem kötődsz érzelmileg csak hogy ne legyél egyedül. Szuper ötlet.

És nem, ha eddig nem váltott ki semmit belölled ezután sem fog.

2018. dec. 8. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi ideig tartott az előző kapcsolatod.

Én egy 4 éves nagy törés után mentem bele egy újba, de mindent elmondtam neki, hogy még elég instabil vagyok, lehetséges hogy korai a randizás stb.

Életem legnagyobb hibája lett volna elengednem, mostmár 5 éve együtt vagyunk, jövőre házasodunk.

De előtte is randizgattam mert az ex folyton játszott velem, és kellett valaki hogy nemet tudjak mondani.

Kb. 3-4 fiúval randiztam addig de egyik sem fogott meg, aztán jött Ő.

Első perctől kezdve tökéletes volt, kedves, értelmes, megértő és türelmes. Egyszer meg is kértem hogy hagyjuk a randizást de pár nap múlva én hívtam fel.

Összesítve a válaszom hogy ha nem érzed azt a pluszt, hogy ez a férfi más, vele tudnék élni örökké, akkor várj és ne játsz mások érzelmeivel.

Inkább keress alkalmi kapcsolatot ha valami mégis kellene.

Ha pedig érzed, hogy működne, akkor vágj bele.

2018. dec. 8. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak felerősíti a másik férfi hiányát, mert őt képzeled azokba a szituációkba, de csak ő lesz ott helyette. Az új srácot is hülyíted, neked pedig csak sokkal rosszabb lesz, mert erősebb lesz a hiánya annak a másiknak.
2018. dec. 8. 20:10
 14/15 Rockarc ***** válasza:

En sem tartom jo otletnek. Az egyeduli amit tehetsz, hogy idot kersz. Ne keveset es ne sokat, mert csoborbol vodorbe fogsz esni. O majd eldonti, hogy ki akarja varni, vagy se.

42F

2018. dec. 8. 23:19
 15/15 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írod: "Inkább hiány van bennem az előző fél iránt, hülyíteni meg senkit nem szeretnék."

Akkor NE tedd!

Azt gondold át magadban, vajon ha 2 hónap nem volt elegendő, hogy túl tedd magad előző kapcsolatodon... akkor mire föl ez a nagy sietség, hogy máris egy újabb kapcsolatba ugorjál. Talán attól tartasz, hogy esetleg lemaradsz valamiről? Vagy Valakiről?

Az embert - szakítás után - csak akkor lehet megtalálni (ahogyan írod), ha azt lehetővé teszi, ha felkínálja a lehetőséget... Te felkínáltad a lehetőségét, hogy Más is megtaláljon... és most azon aggódsz, hogy "de mi van, ha mégsem jön be...". Vagy azután sóvárogsz, hogy hátha még visszatáncolódhat a régi kapcsolatod, ami eszerint akkor nem is volt annyira rossz... mert ha annyira nagyon rossz lett volna, akkor menekülnél ki belőle, előle...

Ha viszont úgy gondolod, h. a "megszakadt" kapcsolatod még helyreállítható lehet, s Te szeretnéd ezt... Akkor meg ne az újabb próbálkozásoknak add oda magad, (pl. azért, h. féltékenységet generálj a pasiban) hanem tegyél meg mindent annak érdekében, h. helyreálljon a kapcsolat. Hogy rajtad semmi ne múljon.

Minden, ami már egyszer jól működött, de közben valami miatt elromlik, az helyreállítható és megjavítható. MINDEN.

Sokan hiszik azt, hogy ez embernél nem így működik... s csak azt az apróságot nem szokták figyelembe venni, hogy... ami soha nem működött jól, azt valóban nem lehet megjavítani. De azért próbálkoznak, erőlködnek... s nem értik, hogy miért nem akar menni...

Szóval elsődlegesen azzal kell tisztában lenned, hogy milyen is volt a kapcsolatod, ténylegesen jó volt-e? Nem csak neked, hanem neki is, tehát mindkettőtöknek. Egyenrangú kapcsolat volt-e, s ténylegesen kiegészítettétek-e egymást...

Az ERŐ legyen Veled!

2018. dec. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!