Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most, hogy számos pasi egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy számos pasi egyre jobban kezd elnőiesedni, az eddig is sikeres. Rosszfiúk még híresebbek lesznek?

Figyelt kérdés

A feminista propaganda lényegeben celba ért:

manapság számos pasi lesz egyre érzekenyebb, aki hatalmas tisztelettel van a nők iránt. Az ilyeneknél nem ritka, hogy futnak a nők (pl. exek után) is. A hagyományos felfogás szerint ők a menők a nők szemében, minden nő rájuk vágyik, ám többségeben csakna szerencsének köszönhetik a kapcsolataikat.

Ellenben velük ott vannak a másik oldalon a rosszfiúk, akik a határozott, magabiztos férfi megtestesítői, akik leszarják a nők érzeseit - akik állítólag gyűlölik ezeket a pasikat - mégis számos nő térde megremeg, amikor a közelükben vannak, és reménykednek, hogy "talán megváltoznak". De nem, a rosszfiú nem változik, ők nem keresik a nőket, ellenben a nők folyamtosan mennek utánuk.

Nos, a mai helyzet állása szerint mit hoz a jövő?

2018. dec. 6. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%

7,9 az a baj,hogy pukitok sincsen az egészről.

Gondolom súlyzót max képen láttatok.

Ha nem így lenne nem beszélnétek ekkora böszmeséget mint most.

Attól hogy kokszol még a kajára figyelni kell,sőt ott is úgyanúgy kell,megenni azt az irdatlan gusztustalan mennyiségű kaját amit be KELL vigyenek.

Nem tudom miért kell egy sportolót aki igényes,odafigyel le k_csögözni,csak nem irigykedtek?

Talán jobban kellünk a nőknek sőt válogathatunk is.

Menjetek le ti edzeni,pár év és nektek is jut igazi nő majd.

2018. dec. 6. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:

"manapság számos pasi lesz egyre érzekenyebb, aki hatalmas tisztelettel van a nők iránt."

Sajnos ez egyáltalán nincsen így. Másik lakhelyemen napi szinten kellett elsétálnom gimnázium és általános iskola mellett. Nem rossz nevű intézmények. A fiúk rendszeresen ordibáltak ki ocsmányságokat az arra sétáló nőknek. Kismamának, idősebbnek, télen-ősszel-tavasszal (mielőtt valaki a ruhával jönne).

2018. dec. 6. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

“Nem tudom miért kell egy sportolót aki igényes,odafigyel le k_csögözni,csak nem irigykedtek?

Talán jobban kellünk a nőknek sőt válogathatunk is.

Menjetek le ti edzeni,pár év és nektek is jut igazi nő majd.”

Kezdjuk azzal, hogy honnan veszed, hogy ferfi vagyok? Kepzeld nem vagyok az. En szemely szerint szanalmasnak talalom ha valaki egeszsegesnek tartja a kokszolast, de senkit nem kocsogoztem le. Max nevetseges ez, nem tobb. Az meg, hogy koksz nelkul nem lehet elerni semmit jooar ismerosom, baratom cafolta szoval hagyjal mar a hulyesegeiddel. Nekem nincs azzal bajom ha valaki kokszol, igazabol szarok ra, nincs hozza az eg vilagon semmi kozom, DE az, hogy ezt valaki egeszsegesnek nevezi az tenyleg kesz rohej.

2018. dec. 6. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Egy igazi paraszt ember, vagy favágó, bányász,és így tovább, életébe nem fogott súlyzót, a kokszot meg nem is ismerték, de ha kaptál volna egy pofont tőlük ott fostad volna össze a bokád! Ja és ezt csinálni kell egy életen keresztül! Szóval hagyjuk a hülyeséged! Akik rendesen és becsületesen csinálják annak a jár a tiszteletem de azok akik tömik a sok szart meg lejárnak bohóckodni a terembe az szánalmas! Mondjuk nem én fogok összeesni mint a ge.is bugyi ha abba hagyom a cuccot,ja meg attól se kell félni,hogy nem fog felálni a cerka meg,hogy 40 évesen elvisz a szívroham! ;)
2018. dec. 6. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Megint baromság amit írsz.

Koksz nélkül nem lehet elérni semmit,gratulálok neked.

Akkor én skizofrén vagyok látom,mondom ha valamihez nem értünk legalább olvassunk utána,tessék nézd meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=b2fXlHAyW9M

Tessék ő levezeti neked,nekem nincs ehhez kedvem.

A kox azt hiszitek instant izom,hát nagyon nem,nézd meg a videót egy szakértő elmondja neked.

2018. dec. 6. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Rosszul definiálod a rosszfiú fogalmát. Nem az érzéseiket "sza*ják" le, pusztán érzelemmentesen reagálnak. Ez nem ugyanaz. Én is ilyen vagyok. És valóban, tőlem az a bók ha nem nem vagyok pimasz. Ha csendben vagyok, már azt se tudják hova fussanak örömükbe. Mert ha jár a szám akkor csak fröcsög az egoizmus. De itt sem az önzőségre kell gondolni. Pusztán arra, hogy az életem egy kvázi szatíra. Mind magamra, mind másra azonnal és közvetlenül kéretlen elmondom a véleményem a maga nyers valójában. És pont nem érdekel kinek tetszik vagy kinek nem. Ez van. Ez tesz boldoggá. És ez tesz másokat is boldoggá, akik mellettem vannak. Mint egy a vállon szunnyadó polgárpukkasztó, az örök devináns. És igen, néha szociopatákat megszégyenítő megnyilvánulásaim is vannak, de ez még csak erősíti a kötődésüket. Hiszen még nagyobb kincs, ha épp nyugodt, türelmes, hallgatak, tehát en bloc aranyos vagyok.

És a lényeg; egy másodpercig nem vagyok egyedül. Kapcsolatból kapcsoltaba, még keresnem sem kell, mindig van jelentkező. Rengeteg régi-új barátom van, mindkét oldalon és a repertoár folyamatosan gazdagodik.

És hogy még élesebb legyen az él, a külsőre gyakorolt feminin oldalamat nagyítóval sem találnák meg. Az más kérdés, hogy az élces nyelv mögött mindig egy szociálisan igen szenzitív belső rejlik. Hiszen valamiből táplálkozni kell.

2018. dec. 6. 17:34
 17/18 A kérdező kommentje:

17:18:

Igazaból nem lepődök meg, a gyakori ezen rovataban többségeben irigy, rosszindulatú (sikertelen) nők és pasik vannak, akik egymásnak pacsiznak.

Nem is értem, miért írtam ki ezt a kérdést. Talán azért, mert jó lett volna ezen témáról beszelgetni, csak nem itt.

Legyökerezni egy olyan embert, aki testepítéssel foglalkozik, mindennek a teteje. De gondolom a kommentelő büszke a semmitmondó (esetleg vézna vagy dagadt testalkatára). Strandra nem mennék úgy basszus, ha úgy néznék ki.

2018. dec. 6. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

aki hatalmas tisztelettel van a nők iránt.

Végül is nem is kell tisztelni anyátokat se, a párotokat max meg kell erőszakolni és rugdosni ha épp nem élvezi.. Csodás férfi álmok..

2018. dec. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!