Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele szerettem a haveromba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem a haveromba. Mit tegyeK?

Figyelt kérdés
Bele szerettem egy srácba akivel kavartam nem is kis ideig, úgy volt hogy alakul a dolog hogy több lesz, de az utóbbi időkben nagyon sok volt avita , és megismert egy lányt akivel "randiznak" de nekem meg azt mondta legyünk barátok. És nem tudom hogy kaphatnám vissza őt, friss a dolog közöttük mert pár napja ismeri a csajt csak. Nem tudom mit csináljak:(
2018. dec. 6. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy nem kaphatod vissza, mert mint ahogy leirta koztetek csak baratsag extrakkal dolog volt. Azaz csak dugas. Kapcsolatot nem akar. Azt azzal a masik csajjal akarja, aki nem ribi.
2018. dec. 6. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak onnantól érzed magad szerelmesnek, hogy feltűnt egy másik csaj, akkor talán inkább csak féltékeny vagy.

Amúgy ha sok volt a vita, akkor lehet, hogy jobb, ha nem jöttök össze komolyan. Engedd el, engedd, hogy azt csináljon, amit akar, legyél te is önmagad, aztán majd idővel elválik, hogy egymásra találtok-e, vagy ez a kavarás ennyi volt, és kész.

2018. dec. 6. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak ilyen, nem kell senkinek, akkor nekem sem. Kell a másiknak, akkor nekem is kell.
2018. dec. 6. 16:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Tisztázzunk valamit% Nek azért kell , és nem azért szerettem bele 2 éve oda avgyok érte. És én sem vagyok ribi!
2018. dec. 6. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

[link]

32/f

2018. dec. 6. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Èld a saját èletedet-ez a te èrdeked.
2018. dec. 6. 18:37
 7/8 Rockarc ***** válasza:

Ha sok a vita, akkor nem tudtok egymassal beszelni. Mitol lenne jobb, ha visszamenne hozzad? Szintet lepnetek? Ketlem.

Ez csak szimpla feltekenyseg. A sok veszekedes altalaban onnan ered, hogy a srac nem tudott azza valni, ami neked megfelelt volna.

Egyelore fele billen a merleg, mas ugy nez ki el tudja fogadni, ahogy van. Majd kiderul hosszabb tavon is, hogy mi az igazsag. Annyiban tiszta a helyzet, hogy te mar nem vagy kepben, es jo esellyel mar sose leszel, ez a hajo elment.

2018. dec. 6. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Veled csak kavarni akart. Lehettek barátok, ha újra hézagpótló akarsz lenni, ha szakítanak, de több ebből nem lesz soha.
2018. dec. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!