Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a barátnője születésnapjára nem vesz semmit, csak egy Mars szereletet, mert másra gyűjt, azt a lány sértésnek vagy aranyosnak veszi?
Figyelt kérdés
Aranyos, mert kis apróság... A nő is így gondolja 3 hónapnyi járás után?2018. dec. 3. 06:45
41/53 anonim válasza:
Hogy ki ne bîrnàl egy 3000ftos akciós parfümöt a rossmannból :) eszem megàll milyen pasik vannak :)
42/53 anonim válasza:
Nem tudom miért ajánlátok neki a raffaellot, amikor a cherry queen sokkal jobb ízű. Raffaello "többet mond minden szónál"...az, bújjanak már el a kókuszos akármivel. Vagy akkor vegyen ferrero rocher-t. Kb. 10 ezerszer jobb az is, mint a raffaello, igaz a raffellonál még egy egyszerű noname túró rudi is jobb :)
43/53 anonim válasza:
Ha komolytalan a kapcsolat, miért is nevezed a barátnődnek?
45/53 anonim válasza:
"Virágot meglatasom szerint 2 ember vesz:
- a lúzer, akit kedvesen kidobnak
- egy komoly kapcsolatban (vagy házasságban) élő férfi."
Na ezt nagyon rosszul gondolod.
24/N
46/53 anonim válasza:
amúgy mit érdekel, hogy mit fog gondolni a lány, ha nem is szereted?
47/53 anonim válasza:
Remélem ledugja a torkodon!
Mars csoki wtf
48/53 anonim válasza:
Úristen én tök azt hittem hogy konkrétan tényleg a barátnőd és szereted... Most meg kiderul hogy igazából csak egy luk a nadrágszíjodon.
Akkor meg nem tök mindegy hogy mit adsz neki? Jó ég :/
49/53 anonim válasza:
Nekem is van barátom. Aki barát barát nem a pasim de kaptam már tőle virágot. Szóval ez hogy csak szerelmesek adhatnak virágot hülyeség.
50/53 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, milyen reakciók születnének, ha a nemeket felcserélnénk a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!