Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a barátnője születésnapjára nem vesz semmit, csak egy Mars szereletet, mert másra gyűjt, azt a lány sértésnek vagy aranyosnak veszi?
"sütni nem tudok"
Itt az ideje megtanulnod. Gondolom nem azt várod majd el amúgy sem, hogy a barátnőd anyád helyett anyád legyen és ő vigye majd egyedül a háztartást, mert ő serpenyővel a kezében született.
Barátom egyszer csinált nekem egy bőr karkötőt egy régi övből. Azóta is megvan, és szívesen hordom, pedig egy fillérbe nem került.
Mars csoki... azt ráadásul még csak nem is szeretem.
Félig-meddig azért beismerem, hogy a gyűjtés kifogás. Igazából nem akarok rá költeni, mert attól tartok elszalad vele a ló. Egy olyan szintű nő nem hiszem, hogy örülne átlag ajándéknak. Spanom majdnem 100 000-et költött a csajára, mire az megcsalta. Azt a 100 000-et inkább elteszem, hozzáteszek még és veszek valami csúcs elektronikus cuccot.
A csoki meg tudom, hogy trollkodásnak tűnik, de nem az. Több lányt leptem már meg csokival, és eddig mindig örültek neki. Lehet azért mert az én stílusomhoz passzol egy ilyen ajandek. Hát jobban, mint a virág
Akkor már Kinder tojást vegyél.
Van benne meglepetés is :)
A kinder tojás tényleg jó, de azt pl. exem tudta volna értékelni, akivel komoly volt a dolog.
Ez a csaj lehet azt hinné, szivatni akarom és en vagyok a szemét. Mert ugye azt mégis csak gyerekeknek való inkább.
"Ferrarira gyűjt."
És te mire? Guminőre? :D
Jó, kap egy doboz Cherry Queen-t.
Komolytalan kapcsolatban, sztem ez a csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!