Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Önző dolog, ha nem ültetem be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző dolog, ha nem ültetem be a szerelmemet az új kocsim (Ferrari) volánja mögé?

Figyelt kérdés

Akarok majd venni egy ilyen autót. De őszintén szólva nőt nem engednék egy ilyen sportkocsi volánja mögé ülni. Még arra sem, hogy menjen velen 1-2 kört ha akarná.

Megérti ezt egy nó vagy sem?

2018. dec. 2. 05:29
1 2 3
 11/25 peca1000 ***** válasza:
14%

Én az öreg Toyotámat sem engedném, hogy más vezesse.

Volt egyszer egy Opelom. Az első feleségemnek megengedtem, hogy vezesse.

Majdnem nekimentünk a Sörgyár falànak, ha nem nyúltam volna be a kormányzásba.

Szerencsére a 2. feleségem utál vezetni, jogsija is lejárt 10 éve :)

Nem önző dolog, ha nem engeded át a Ferrarid kormányát :)

2018. dec. 2. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
Nem érti meg, de ha lenne egy Ferrarim, én sem engedném, hogy egy nő vezesse. Egy Ferrari többet ér bármelyik nőnél.
2018. dec. 2. 08:59
 13/25 anonim ***** válasza:
43%
Milyen Ferrari lesz? Bburago? :D
2018. dec. 2. 09:04
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ezt a kérdést álmodban tetted fel,még elèg korán volt:D

Azért a parkolást megengedhetnéd abban nem vagyok túl jó;)

Amúgy nem vezetem más autóját és az én autómat sem vezetheti más.

2018. dec. 2. 09:34
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Mindig odaadtam a kocsimat a pasimnak és ő is az övét nekem ha úgy adódott. Aki annyira félti a cuccait annak nem való párkapcsolat. Ismerek pár ilyen pasit, negyvenesek, de sosincs állandó nőjük. De mind ilyen cuccátféltő típus. Szerintem inkább nőt szerezz előbb és bízd rá nyugodtan a kocsidat, had vezesse. Hidd el, semmi baj nem fog történni, max. lehet kiderül hogy jobban tud rá vigyázni mint te.
2018. dec. 2. 09:38
 16/25 A kérdező kommentje:

"Milyen Ferrari lesz?"

Egyelőre használtan szeretnék venni egyet jó árban. Régóta álmom egy ilyen.

2018. dec. 2. 09:40
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Balázs, azt sem tudtam, ki ez a tag. Rákerestem erre, és látom, hogy valami lúzer.

Én elhiszem azt, h Magyarországon sokan 25 évesen kezdenek el dolgozni, 90-100 000 Ft-os robotmunkáért. Ezért a magyar átlagembernek nem hogy Ferrari-ja, de még egy audija sem lesz.

Én azonban közel vagyok a 30-hoz, 16 évesen kezdtem el dolgozni (igaz, akkor meg csak diákmunkát) és 18 évesen már külföldön voltam. Volt, hogy a magyar minimálbért kb. 1 hét alatt megkerestem. Mi kifogásod van akkor az ellen, ha valaki 20-30 millióért tud magának venni használtan egy régebbi sportkocsit egy évtitednyi kemény munka után?

Vagy mi van azokkal, akik nálam is fiatalabbak, de már most többet keresnek, mint én? Ha azok ide írnának, azok is Balázsok lennének?

vagy hogy csúnyán fejezzem ki magam: a gyakorikerdesek.hu csak a csóró, lúzerek foruma?

2018. dec. 2. 09:57
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

NE ETESSÉTEK A TROLLT!

Őszintén, ki az, aki Ferrari vásárlás mellett, GYIK-ezik...így hobbi szinten, ráadásul olyan kérdéssel, mint egy ovis gyerek.

2018. dec. 2. 10:16
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Ja!

És igen, haverom is nézett Angliában luxus/luxus sport kocsikat. 30-40 éves, széthajtott, rozsdahalmok valóban vannak pár tíz milláért, de azokat napi szintű működővé tenni, max. gazdag gyűjtőnek vagy profi neppernek éri meg!

2018. dec. 2. 10:19
 20/25 A kérdező kommentje:

A 18-as kommentjéből most már világos, hogy ez a lúzerek (csórók, irigyek) fóruma, valóban semmi keresnivalóm itt.

Nem hittem volna, hogy a Facebook-nál is van leljebb.

Na, hellosztok!

2018. dec. 2. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!