Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, túl tudja tenni magát ezen az ember?
Figyelt kérdés
Felnőtt férfi vagyok, intelligens, elkeseredésemben írok ide, hátha tudtok tanáccsal szolgálni. Szóval, valaha is túl lehet azon lenni, ha elveszítetted életed szerelmét, ha biztosra tudod, hogy soha többé nem lesz még egy ilyen ember az életedben? Túl lehet ezen lépni? Soha nem voltam ilyen elkeseredett, reménytelen, pedig volt már pár komolyabb kapcsolatom. Hónapokkal ezelőtt váltunk el egymástól, de úgy érzem, napról napra rosszabb. Apránként felemészt. Nem vígasztal semmi és senki. El fog ez múlni valaha is, vagy törődjek bele, hogy elvesztettem azt az embert, akivel leéltem volna az életem?
🧐 #6, 9, 11, 13, 15 tudom, ki vagy! Nem unod még??
2018. nov. 29. 07:01
12/17 anonim válasza:
68 szerintem csak rossz passzban van :)
2018. nov. 29. 08:07
13/17 anonim válasza:
Igen, pont ugyan olyat nem találsz mint aki dobott, de olyan nincs hogy más se lenne olyan jó. Én is éreztem amit te és egy új kapcsolat nyitotta fel a szemem, hogy lássam: aki miatt ennyire be voltam fordulva valójában milyen sok hibával rendelkezett és annak láttam ami soha nem is volt.Idővel jobb lesz, de ne húzd el a befordulást. Ismerkedj és az sokat segít
2018. nov. 29. 08:21
14/17 anonim válasza:
Azért érzel így, mert rövid ideig voltatok együtt. Még bőven a rózsaszín köd lepte be az agyad. Ezért ilyen nehéz, ezért idealizálod. Szerintem ő annyira nem szeretett, ha ebben az időszakban már különmentetek. Próbáld ezt tudatosítani.
Én pl az exemmel voltam így, fél év után megcsalt az exbarátnőjével, ez 2 éve volt. Nem nagyon tettem magam túl a mai napig, pedig tudom, hogy a jelenlegi párom klasszisokkal jobb.
30N
2018. nov. 29. 08:48
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akárha egy lehelletnyivel, de jobban érzem magam.
2018. nov. 29. 09:49
16/17 anonim válasza:
Idővel el fog múlni, jártam már hasonló cipőben, nekem az segített amikor elkezdtem edzeni és futni járni. Amikor futok nem kattog az agyam a történteken, csak megyek lélegzem és megyek. Sokat segített napi 1-2 óra amikor nem rajta járt az agyam. A normál edzés meg kifáraszt így este amikor az ágyban fekszel nem jár az agyad hanem elalszol egyből.
A lényeg, hogy minél kevesebbet gondolsz rá annál könnyebb lesz.
2018. nov. 29. 10:18
17/17 anonim válasza:
Túl fogod tenni magad rajta, igen. Idővel egyre jobb lesz, és végül visszanyered önmagadat, és a régi önbizalmadat, boldogságodat. Ne aggódj, idővel egyre jobb lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!