Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a környezetemben mindenkinek eljegyzését házassága lesz nekem meg egyedülálló anyának kell maradnom?
Épp most húz el az enyém külföldre.
Én intézem a gyerektartásipert.
5 hetes csecsemővel..
Ne kérdezzétek mi az oka.
Erre tegnap bejelentette testvérem hogy eljegyezték.
4 napja megtudtam hogy unokatesóm is eljegyezte a barátnőjét....,....😑
Legszívesebben nem is tudom mit csinálnék magammal nagyon kivagyok 😥
Mi terveztük a gyereket, sőt jo volt a kapcsolatunk és inkabb a lányom apja akart gyereket. Van egy nagylánya és Ő nevelte.
Aztan megis lelèpett egy picshaval...szoval én is megèrdemlem? 🤔
A nagylánya is nálam van 4 éve, két éve nem látták egymást.
Nekem jo mert jo munkám van, lakásom és mindenünk megvan.
Vicc...nem tudtok semmit aztán itelkeztek.
En anyámék is elváltak és egyáltalán nem irigyeltem soha azokat akiknek a szüleik együtt maradtak! Sőt...!
Figyelj a picire! Ne mással foglalkozz most! Pláne ne más véleményèvel.
Majd egyre könnyebb lesz es ha adsz magadra és kihozod magadból a legjobbat hamar találsz normális férfit aki gyerekkel együtt elfogad.
Az apa meg fizeti szépen a gyt-st!
Sztm meg megvan az előnye annak is hogy egyedül maradtál a gyerekkel. A legtöbb apa amugy se valami jo apámnak es legalább nem pofzik bele senki nem a nevelésbe...stb.
N27
nem hiszem, hogy egy 5 hetes baba mellett van időd és energiád ezen rugózni.
amúgy meg tudhatnád, hogy az eljegyzés egy nulla. ha neked is volt, akkor meg főleg képben vagy a jelentőségét illetően.
# 21
Dehogynem tudunk mindent, leírta a kérdező, hogy TUDTA, hogy a volt palijának nyűg volt az egész kapcsolat. Inkább te vagy az, aki tájékozódás helyett ész nélkül azonosulsz a kérdezővel, mert itt szegény egyedülálló anyát csak bántják stb.
Rohadtul nem. Olvasd végig a beszélgetést és ne a saját élettapasztalatod alapján állj ki valaki mellett, aki saját magának ásta a gödröt.
Vannak ilyen emberek, akik azt gondolják, hogy majd az eljegyzés / esküvő / gyerek (ez a legalja, amikor egy szerencsétlen gyerekkel akarják megjavítani a kapcsolatot) / stb. majd jól megjavul a döglődő, lélegeztőgépen tartott kapcsolat.
Leírom neked is: A kérdező tudta, hogy a volt palijának esze ágában sincs feleségül venni és akaratgyenge farokként a kérdező családjának nyomására jegyezte el.
Meg is lett az eredménye. Most pedig lehet lepontozni.
"A babát mindennél jobban ő akarta megtartani elmondom nektek!" - és te hol voltál? Neked talán nem volt beleszólásod? Nem esett le, hogy eljegyezni is úgy jegyzett el, mintha a fogát húznák? Tényleg, úgy csinálsz, mintha ez nem is veled történt volna, vagy mintha te csak a körülmények áldozata lettél volna. Ha egy random férfi odamegy hozzád az utcán, és azt mondja, mindennél jobban szeretne tőled gyereket, akkor neki is szétteszed a lábadat?
Egyébként most döntsd már el mi van. Milyen perről beszélsz, ha aztán azt írod, 3 hétre megy ki külföldre dolgozni? Úgy fested le, mint aki elhagyott és menekül a kötelességei elől, pedig dolgozni megy ki, hogy a feneked alá talicskázza a pénzt.
De nyilván itt az a legnagyobb baj, hogy irigy és megkeseredett vagy, mert azt látod, a környezetedben mások olyan férfit találtak, akik saját elhatározásból feleségül kérik a szerelmüket, és akik veled ellentétben boldogok. Neked pedig csak egy kierőszakolt eljegyzés jutott, még gyerekkel sem akarnak elvenni. Ha gyerek előtt nem kellettél, gyerekkel aligha fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!