Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta ha azt sem tudom hogy szeretett vagy nem?
Figyelt kérdés
Volt egy munkatársam aki nagyon jó fej , vicces , udvarias kedves srác volt. Én párkapcsolatban voltam s vagyok azóta is egy férfival akit imádok, ő is kapcsolatban volt és van azóta. Szóval a lényeg az hogy nem történt köztünk semmi a világon, de amikor a közelemben volt teljesen más embernek éreztem magam, nem tudom meg magyarázni de egyszerűen imádtam a társaságában lenni. A kolléganőm aki jól ismerte őt fel figyelt arra hogy a srác is egészen másképp viselkedik és beszél velem mint vele vagy a többi kollégával, és ez igy is volt. Na meg ugye a kolléganőm arra is fel figyelt hogy én is egészen másképp viselkedek a társaságában. És akkor ültetett bogarat a fülembe hogy lehet hogy szerelmes vagyok belé? Vagy csak egyszerűen benne kerestem azt ami hiányzik a kapcsolatombol? Akkoriban eléggé zűrös volt a a kapcsolatom. Na és vajon ő szerelmes volt belém? Még mindig nem tudom ki verni a fejemből, ahányszor össze kapok a párommal azonnal ő jut eszembe, hiányzik és megöl a kétség hogy nem tudom ő mit érzett irántam. Ui.akkoriban adott némi jelet arról hogy bejövök neki de nem vettem tudomásul csak most esett le így utólag hogy lehet hogy éppen flörtölt velem.2018. nov. 20. 23:36
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. nov. 23. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!