Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta ha azt sem tudom hogy szeretett vagy nem?

Figyelt kérdés
Volt egy munkatársam aki nagyon jó fej , vicces , udvarias kedves srác volt. Én párkapcsolatban voltam s vagyok azóta is egy férfival akit imádok, ő is kapcsolatban volt és van azóta. Szóval a lényeg az hogy nem történt köztünk semmi a világon, de amikor a közelemben volt teljesen más embernek éreztem magam, nem tudom meg magyarázni de egyszerűen imádtam a társaságában lenni. A kolléganőm aki jól ismerte őt fel figyelt arra hogy a srác is egészen másképp viselkedik és beszél velem mint vele vagy a többi kollégával, és ez igy is volt. Na meg ugye a kolléganőm arra is fel figyelt hogy én is egészen másképp viselkedek a társaságában. És akkor ültetett bogarat a fülembe hogy lehet hogy szerelmes vagyok belé? Vagy csak egyszerűen benne kerestem azt ami hiányzik a kapcsolatombol? Akkoriban eléggé zűrös volt a a kapcsolatom. Na és vajon ő szerelmes volt belém? Még mindig nem tudom ki verni a fejemből, ahányszor össze kapok a párommal azonnal ő jut eszembe, hiányzik és megöl a kétség hogy nem tudom ő mit érzett irántam. Ui.akkoriban adott némi jelet arról hogy bejövök neki de nem vettem tudomásul csak most esett le így utólag hogy lehet hogy éppen flörtölt velem.

2018. nov. 20. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Téptem*
2018. nov. 22. 23:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. nov. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!