Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 körüli pasik mit értékelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli pasik mit értékelnek egy nőben, mitől szeretnek belé?

Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Akarom mondani: Király!
2018. nov. 19. 03:23
 12/14 LazyJones ***** válasza:
52%
#8 Beszámolni a trollokat egy kutatásba erős tudományos baki; másrészt nem véletlenül vannak feltételei a tudományos és szociális kutatásoknak. Tudom, hogy nem eléggé mainstream amit írok, és én szemét módon nem tartom királynak (tényleg, ez nem sértő, hogy minden király, nem pedig királynő?) Én nem fogom elvárásként leírni, hogy legyen sikeres, többddiplomás, mert nem érdekel, milyen végzettsége van. Nem mondom, hogy legyen sportos, makk egészséges, mert nem várom el tőle. Nekem az a fontos, hogy értsük egymást, szeressük egymást, legyen meg a kémia, a bizalom és az elfogadás. Ja, amúgy párom orvosit végzett, kétszer annyit keres, mint én, nem főz, nem takarít, az én lakásomban élünk, és többet szexelne, mint én. És nem, nem ezekért szeretem, hanem azért, mert az előtte leírtak megvannak. Szóval lehet, hogy szerinted a pasik soviniszták, szerintem te vagy triggerelve erre a témára, és a statisztikák helyett a kommunikációra kellene figyelni.
2018. nov. 19. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Kevés vagy úgy hozzájuk, ha ezt ki kellet írni. De ágybetétnek jó leszel, azt páran értékelni fogják.
2018. nov. 19. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
28%

"Beszámolni a trollokat egy kutatásba erős tudományos baki;"

Nagyot tévedsz!

1. Egyrészt ki vagy te, hogy azt mondd, mindenki, aki válaszolt a fenti kérdésre, szükségszerűen troll? Ezzel nincs dolgom, nyilván lenyomozhatatlan, hogy ki trollkodik és ki őszinte, én hozott anyagból dolgozom, és a fact-checking nem kérhető számon egy anonim fórum vizsgálata esetén, annak ellenére sem, hogy a kutató számol ilyenkor (is) a torzítás lehetőségével.

2. Másrészt a web 2.0. korában a netes tartalomelemzés rendkívül elterjdt kutatásmódszertan. Elemezzük a Facebook profiloktól kezdve az anonim fórumbejegyzésekig sok mindent. Ez most itt NEM kutatás, magánemberként azonban az agyam nem áll le, és észrevesz az ember ezt-azt, ezt írtam meg.

Nyilván nem lehet reprezentatív, és nem lehet általánosítani, ezt a szövegem elején megfogalmaztam, és minden következtetést óvatosan kell levonni, de itt éppen az volt az érdekes, hogy válaszadók azt támasztották alá, amit a nagymintás kutatások is mondanak, hogy a magyar társadalom nőképe mennyire a tradicionális, mennyire zárt.

2018. nov. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!