Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meglát széles mosoly és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Meglát széles mosoly és integet messziről, ha nem veszem észre rám köszön. Talán emberileg kedvel, fogalmam sincs. Egy kolléganőm szerint ma megbámult. Félek többet bele látok. Biztosan túl gondolom. Én meleg vagyok, elvileg ő heteró. Vélemény?

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozom,termékeket gyártunk, egy éjszaka át kellett mennem arra a területre ahol ő dolgozik, kértem tőle ládákat, adott. Később feljött hozzám hogy valami benne maradt valamelyik ládában. Felajánlottam hogy megemelem a ládákat amíg ő kiveszi a terméket. Erre ő azt mondta széles vigyorral hogy : "nem szeretném a kezedbe adni" :) nyílván nem a termékre gondolt...múltkor ő helyettesítette a közvetlen felettesemet.A mi területünkön csak engem ismer, de akkor még a nevemet se tudta. Direkt nem néztem rá hogy ne legyek rosszul. Mivel nem tudta akkor még a nevem ezért szimplán hátulról oda jött hozzám nagyon közel és az újjával gyengéden megbökte az oldalam elég lent. Később már a nevemet is megtudta valahogy,90 %-ban tőlem kérdezett mindent, mi hogy működik a gyártó sprpn, pedig sokan vagyunk. Állandóan rám mosolyog és liftezik a gyomrom tőle. Folyton bámuljuk egymást. Tán annyira vicces a külsőm hogy mindig vigyorog ha meg lát ? Még sok félre érthető jelet fel tudnék sorolni. Ti mit gondoltok. Érdemes válaszokat kérek. Köszönöm !

2018. nov. 16. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ki maradt véletlen a NEM szó...
2018. nov. 18. 13:29
 12/13 anonim válasza:
Na mizu?
2018. dec. 27. 20:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Szenvedek...nagyon...miatta. Valahogy mindig megérzi ha lesem és vissza néz szemtől szembe. Én meg zavarba jövök. Tegnap előtt legalább 5-ször rám nézett miközben édesen vigyorgott...várta hogy majd rá nézek de direkt elnéztem mellette. Majd mikor azt hittem hogy már nem fog vissza fordulni vissza fordult én meg lebuktam megint...szerintem élvezi.
2018. dec. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!