Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Netes kapcsolatból hogy kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes kapcsolatból hogy kéne kilépni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy baromságot csináltam. Akkoriban elkezdtem ismerkedni egy sráccal az interneten,-akit a szüleim nem akartak elfogadni. Utólag, már hogy eltelt 1 év magam is látom mit is magyaráztak nekem. Igazuk volt, csak akkoriban teljesen belehabarodtam mint a gyerekek. Nem akartam vele lezárni a dolgot, de nem is akartam itthon hallgatni a javaslataikat így azt hazudtam nekik hogy nem beszélek vele.

Nagyon megromlott ez a "viszony", egyre jobban látom milyen, mennyire anyám asszony katonája, hogy beszél a másikkal és ehhez hasonlók.

Lehet az is rátett a dologra, hogy munkahely váltásom után megismertem helyben egy fiút aki megtetszett. Nem történt vele semmi, csak tetszik és azt érzem az egész nyomoruságos szart eldobnám érte ha nem félnék lejárat a srác előtt, a munkahelyemen, és családom előtt mert ilyen csak akkor még nem láttam.

Soha se csókoltam meg sose láttam, nem tudom hogy rázzam le mert fenyeget.

Mit tegyek?

2018. nov. 13. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Tiltsd le mindenhonnan, és lépj tovább. Nem is szabadna ezen rágódni, ez olyan semmi nem volt.. Csak az elméd játéka volt, mintha könyvet olvastál volna.
2018. nov. 13. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezen a bonyolult?

Nem irsz neki tobbet. Ha zaklat, letiltod.

2018. nov. 13. 15:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak attol tartok a szuleim felkeresi a munkatarsaim na meg a sracot akinek tudja a nevet
2018. nov. 13. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha valós, fizikai életbeni elérhetőséget (telefonszám, lakcím, bármi, amiről beazonosíthat téged, és az előző kettőt kiderítheti) nem adtál meg neki, akkor nincs idegeskednivalód. Mint az előző kettő írta: tiltás, törlés.
2018. nov. 13. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerek vagy még, ha online így meg lehet félemlíteni.
2018. nov. 13. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

De mit tudna mondani az ismerőseidnek, ami ennyire nagy baj lenne?

Sima mitugrász idiótának fogja gondolni mindenki, akinek elkezd írogatni, hogy savazzon téged.

Törlés, tiltás.

2018. nov. 13. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, még annyit, hogy ha 1 év alatt egyszer sem akart megkeresni személyesen akkor gondolod, hogy most majd megy utánad, meg fog majd körülötted kavarogni?
2018. nov. 13. 15:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudja a lakcimem telefonszamom
2018. nov. 13. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
És a srácról miért is beszéltél neki?
2018. nov. 13. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Huzd ki a konnwktorbol
2018. nov. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!