Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes kapcsolatból hogy kéne kilépni?
Tudom hogy baromságot csináltam. Akkoriban elkezdtem ismerkedni egy sráccal az interneten,-akit a szüleim nem akartak elfogadni. Utólag, már hogy eltelt 1 év magam is látom mit is magyaráztak nekem. Igazuk volt, csak akkoriban teljesen belehabarodtam mint a gyerekek. Nem akartam vele lezárni a dolgot, de nem is akartam itthon hallgatni a javaslataikat így azt hazudtam nekik hogy nem beszélek vele.
Nagyon megromlott ez a "viszony", egyre jobban látom milyen, mennyire anyám asszony katonája, hogy beszél a másikkal és ehhez hasonlók.
Lehet az is rátett a dologra, hogy munkahely váltásom után megismertem helyben egy fiút aki megtetszett. Nem történt vele semmi, csak tetszik és azt érzem az egész nyomoruságos szart eldobnám érte ha nem félnék lejárat a srác előtt, a munkahelyemen, és családom előtt mert ilyen csak akkor még nem láttam.
Soha se csókoltam meg sose láttam, nem tudom hogy rázzam le mert fenyeget.
Mit tegyek?
Mi ezen a bonyolult?
Nem irsz neki tobbet. Ha zaklat, letiltod.
De mit tudna mondani az ismerőseidnek, ami ennyire nagy baj lenne?
Sima mitugrász idiótának fogja gondolni mindenki, akinek elkezd írogatni, hogy savazzon téged.
Törlés, tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!