Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Aki tartozik nekem egy kis velős őszinteséggel
12/19 anonim válasza:
Az első barátom, akivel eddig a legkomolyabb volt a kapcsolatom. Úgy szakítottam vele, hogy szerettük egymást, viszont azóta eltelt 2 hosszú és tartalmas év. Ma rátaláltam egy énekesre, aki teljesen olyan, mint ő. Megdobbant a szívem, azóta csak rá tudok gondolni.
21
13/19 anonim válasza:
Az egyik GYK felhasználó. Egy csaj. Közel 30 éves, és még szűz. Szeretnék vele talizni, de amikor ezt felhoztam neki, akkor teljesen eltűnt innen az oldalról. :-/
17/19 anonim válasza:
Egy szőke ès egy vöröshajú nő.
19/19 anonim válasza:
Télapóra, a krampuszaira, szarvasaira.
Télapó itt van,
Hó a subája,
Jég a cipője,
Leng a szakálla,
Zsák, zsák, teli zsák,
Piros alma, aranyág.
Két szarvas húzta
Szán repítette,
Gömbölyű zsákját
Száz fele vitte.
Zsák, zsák, teli zsák,
Piros alma, aranyág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!