Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves korkülönbség a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves korkülönbség a férfi javára, hirtelen fellobanó szerelem . Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 évig együtt voltam az exemmel,végül úgy döntöttünk hagyjuk egymast,elég sokat veszekedtunk.De szerettük egymást. Köztünk 9 év volt. Egy hónap múlva neki már új párkapcsolata volt,akibe állítólag olyan szerelmes volt,hogy a kezét is meg tudta volna kérni. Őszinte érzelmekről beszélt,és kérte hogy maradjunk csak barátok. Eltelt pár hónap,és azt mondta elmúlt a szerelme és szakított a nővel. Ezután mi újra találkozni kezdtünk,amit ő kezdeményezett. Én nagyon szerelmes vagyok bele,és ő ezt tudja.A lényeg mégis az hogy egyik naprol a másikra újra elhagyott,közölte megismert valakit és meg szeretné vele próbálni . És hogy szerelmesek egymásba,viszont a lány csak 18 éves,még a szüleitől függ és csak ritkán tudnak találkozni . Ő 35 éves. Semmiképp nem szeretnék bele mászni,sőt azon vagyok,hogy elfelejtsem és ne hagyjam h a szerelmem vezessen. Csak egyszerűen nem tudom felfogni hogy létezik e ilyen,hogy valaki ilyen könnyen szerelembe tud esni és főleg hogy működhet e ekkora kor különbséggel. ?!

Nem akarok neki írni és elmondani a véleményem,vagy h megtudja h nekem mennyire fáj ez,mert én senki másra nem tudok nézni egyelőre,míg neki már második barátnője van .Nem mellesleg bevallotta,hogy mivel a szex velem volt a legjobb bármikor lefekudne velem . Mit gondoltok ?

2018. nov. 7. 23:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibás kérdésért és bakikért :) Azért gondolom érthető
2018. nov. 7. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom eldonteni ki a nagyobb ovodas, te vagy o.
2018. nov. 8. 00:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van az a fajta férfi, aki mindenkibe beleszeret, akit meg akar dugni. Van az a fajta, aki minél fiatalabb csajokat akar dugni. Ennek a két halmaznak pedig van egy jókora közös metszete is.
2018. nov. 8. 00:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj ettől a gazfickótól. 100x különbet találsz akárhol.
2018. nov. 8. 00:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján, amit mesélsz erről az emberről, szerintem a legjobb, ha minél hamarabb elfelejted.

Nem tudom, hogy mennyire működhet rendesen egy tini és egy 35 éves felnőtt férfi kapcsolata (bár gusztustalannak gusztustalan) de a tény, hogy így váltogatja a társait, ráadásul nálánál jóval fiatalabb nőkkel kezd, nem komoly személyre utal.

Még ha ott is hagyja a lányt, mint ahogy téged, meg az élete másik nagy szerelmét, nem érné meg rá várni. Ismerkedj; lehet, hogy vannak vele jó emlékeid, de garantáltan találsz nála jobbat is.

2018. nov. 8. 02:19
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Kérdező!

Jól értem, hogy 35 éves Férfiba vagy szerelmes - és 16 évvel idősebb nálad? Tehát 19 éves vagy?

Ui: egyéb körülményeid milyen hatással vannak rád (családi kötelékeid/rokonságod?) Szabad érdeklődni?

2018. nov. 8. 05:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tunt meg fel hogy az exed fogyatekos?

"Nem mellesleg bevallotta,hogy mivel a szex velem volt a legjobb bármikor lefekudne velem ." - micsoda dicsoseg.

2018. nov. 8. 06:29
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os, a te szöveg értési képességeid jól reprezentálják azt, hogy miért zuhan az ország a Pisa teszteken.
2018. nov. 8. 07:04
 9/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon szomorú kérdés. úgy értem, szomorú, hogy ezt egyáltalán meg kell kérdezni. Nincs önbecsülésed? Nem tiszteled magad? Ugye tudod, hogy egész életedben ez vár rád, ha vele maradsz? Pár hónapig veled lesz, pár hónapig mással. "legális" megcsalás, a beleegyezéseddel. Azért nemibeteg-gondozóba járjál el szerintem rendszeresen, ha vele maradsz.
2018. nov. 8. 07:51
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat ! Sokat segítenek,akkor is ha némelyik nyers hangvételű . A mindennapokban ő jó ember,kedves,segítőkész.stb . Viszont a nők terén mindig furcsa dolgokat tett . Régebben prostikat is ki próbált. Aztan össze jött egy 34 éves nővel aki mellett állítólag megtért.Aztan most itt ez a fiatal lány . Azt mondja,a jó Atya adta neki ezt a szűz lányt . Bár őszintén én abban sem vagyok biztos h a lány szűz. A volt barátja csomó meztelen képet mutatott róla..minden féle pózban.

Mindegy. A lényeg,hogy egy éve lassan nem tudok teljesen elhatárolódni tőle .Volt hogy kértem ,ne beszéljünk.Eltelt egy hónap és újra irt ..először persze csak alap dolgok Aztan jött a többi ..

Nem bírom ..

2018. nov. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!