Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves korkülönbség a férfi javára, hirtelen fellobanó szerelem . Mit gondoltok?
Sziasztok!
3 évig együtt voltam az exemmel,végül úgy döntöttünk hagyjuk egymast,elég sokat veszekedtunk.De szerettük egymást. Köztünk 9 év volt. Egy hónap múlva neki már új párkapcsolata volt,akibe állítólag olyan szerelmes volt,hogy a kezét is meg tudta volna kérni. Őszinte érzelmekről beszélt,és kérte hogy maradjunk csak barátok. Eltelt pár hónap,és azt mondta elmúlt a szerelme és szakított a nővel. Ezután mi újra találkozni kezdtünk,amit ő kezdeményezett. Én nagyon szerelmes vagyok bele,és ő ezt tudja.A lényeg mégis az hogy egyik naprol a másikra újra elhagyott,közölte megismert valakit és meg szeretné vele próbálni . És hogy szerelmesek egymásba,viszont a lány csak 18 éves,még a szüleitől függ és csak ritkán tudnak találkozni . Ő 35 éves. Semmiképp nem szeretnék bele mászni,sőt azon vagyok,hogy elfelejtsem és ne hagyjam h a szerelmem vezessen. Csak egyszerűen nem tudom felfogni hogy létezik e ilyen,hogy valaki ilyen könnyen szerelembe tud esni és főleg hogy működhet e ekkora kor különbséggel. ?!
Nem akarok neki írni és elmondani a véleményem,vagy h megtudja h nekem mennyire fáj ez,mert én senki másra nem tudok nézni egyelőre,míg neki már második barátnője van .Nem mellesleg bevallotta,hogy mivel a szex velem volt a legjobb bármikor lefekudne velem . Mit gondoltok ?
Az alapján, amit mesélsz erről az emberről, szerintem a legjobb, ha minél hamarabb elfelejted.
Nem tudom, hogy mennyire működhet rendesen egy tini és egy 35 éves felnőtt férfi kapcsolata (bár gusztustalannak gusztustalan) de a tény, hogy így váltogatja a társait, ráadásul nálánál jóval fiatalabb nőkkel kezd, nem komoly személyre utal.
Még ha ott is hagyja a lányt, mint ahogy téged, meg az élete másik nagy szerelmét, nem érné meg rá várni. Ismerkedj; lehet, hogy vannak vele jó emlékeid, de garantáltan találsz nála jobbat is.
Tisztelt Kérdező!
Jól értem, hogy 35 éves Férfiba vagy szerelmes - és 16 évvel idősebb nálad? Tehát 19 éves vagy?
Ui: egyéb körülményeid milyen hatással vannak rád (családi kötelékeid/rokonságod?) Szabad érdeklődni?
Nem tunt meg fel hogy az exed fogyatekos?
"Nem mellesleg bevallotta,hogy mivel a szex velem volt a legjobb bármikor lefekudne velem ." - micsoda dicsoseg.
Köszönöm az eddigi válaszokat ! Sokat segítenek,akkor is ha némelyik nyers hangvételű . A mindennapokban ő jó ember,kedves,segítőkész.stb . Viszont a nők terén mindig furcsa dolgokat tett . Régebben prostikat is ki próbált. Aztan össze jött egy 34 éves nővel aki mellett állítólag megtért.Aztan most itt ez a fiatal lány . Azt mondja,a jó Atya adta neki ezt a szűz lányt . Bár őszintén én abban sem vagyok biztos h a lány szűz. A volt barátja csomó meztelen képet mutatott róla..minden féle pózban.
Mindegy. A lényeg,hogy egy éve lassan nem tudok teljesen elhatárolódni tőle .Volt hogy kértem ,ne beszéljünk.Eltelt egy hónap és újra irt ..először persze csak alap dolgok Aztan jött a többi ..
Nem bírom ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!