Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha a párotok szerelme jeléül meg akarna lepni titeket akkor minek örülnétek jobban, egy szép gyémant ékszernek vagy nemes szőrme bundának?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 21:06
21/29 anonim válasza:
Csak én vagyok olyan, hogy nem tudnék összejönni egy olyan nővel, aki egy közös programot többre tart, mint bundát vagy gyémántot? Szerintem egy normális férfi ilyen nővel inkább nem jön össze, mert az ilyen nőknek semmi önbecsülésük nincs.
22/29 A kérdező kommentje:
Nem csak Te vagy olyan 21-es:)
2018. nov. 9. 09:07
23/29 anonim válasza:
Színházjegynek a Miss Saigonra... Tudom, olcsóbb, mint a fentiek, és az előadásnak csak az emléke marad, de nekem ez most nagyon sokat érne, évek óta nem adják errefelé, még nem láttam, és érdekel.
24/29 anonim válasza:
Ha valaki ragaszkodik a tárgyi ajándékokhoz, és nagyon nincs hova tennie a pénzét, egy ilyennel meglephet:
25/29 anonim válasza:
Tehat ha valaki zobbre tartja a kozos programot, mint a luxus ajandekokat, az gaz? Rllenben, ha egy no ezt a kettot hozna fel, hogy ezt akarja a parjatol, mar rogton aranyaso lenne... Meg hogy a nok bonyolultak.
26/29 anonim válasza:
Kinek mi a fontosabb: A penz, vagy az emberi ertekek?
Akkor szerintetek nekem sincs onbecsulesem, mert en is az utobbit valasztom: a szeretettel teli kozos programokat a bunda, meg ekszer helyett.
27/29 anonim válasza:
Èn a legjobban egy szèp csokor rózsának örülök meg esetleg valami èkszernek, de nem kell hogy vagyont èrjen vagy gyèmánt legyen. valami kis apróság. a lènyeg hogy gondolt rám
28/29 anonim válasza:
Egyébként 21-es, a közös program sem feltétlenül olcsó. Egy utazás iszonyat drága is lehet, és ugyanolyan maradandó emlék, mint a gyémánt, sőt, többet is ér.
29/29 anonim válasza:
Valoban, de nem Thaifoldre, Dubajba vagy epp valamu luxushelyre kell utazni. Ott a jo oreg Balcsi es sok mas hely orszagon belul is. A belfoldi turizmust amugy is fel kell lenditeni. Tehat mi is a problema?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!