Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, ha a párotok szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha a párotok szerelme jeléül meg akarna lepni titeket akkor minek örülnétek jobban, egy szép gyémant ékszernek vagy nemes szőrme bundának?

Figyelt kérdés

2018. nov. 4. 21:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es.
2018. nov. 4. 22:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszáj lenne ezek közul választani akkor a gyémánt.

Mivel állatbarát vagyok,soha nem huznék fel ilyet.

2018. nov. 4. 23:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Állatvédőként mélységesen csalódnék abban, aki élő állat szőrét akarná rám tukmálni. Nem csak hogy képtelen lennék hordani, de abban is csalódnék, aki ilyet vásárol.

A gyémántot meg nincs hova felvennem. :)

Inkább vigyen el valami jó kis utazásra, ha nagyon meg akar ajándékozni. :)

2018. nov. 4. 23:48
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek se tudnék örülni. A bundát én is utálom, a gyémánt pénzkidobás.

Ennél még annak is jobban örülnék, ha a nevem magára tetováltatja, pedig az is benne van a top 3 felesleges ostobaságban.

Aki igazán szeret, az olyat vesz, amivel tudja, hogy nagy örömöt okoz. Ártól függetlenül. (Mondjuk egy jó kis túra bicó, ha valami igazán drágát akar adni.)

2018. nov. 5. 06:42
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a kettő közül kellene választani akkor az ékszer. De abból se gyémánt hanem zafír köves verzió.

De egyébként aminek tényleg örülnék az egy kettesben eltoltott romantikus hétvége pl. :)

2018. nov. 5. 07:18
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Vegyen ki egy nap szabit amikor csak ketten vagyunk, max még mozi. Szőrme NEM. Gyémánt jöhente, ha már ennyire rám akarná tukmálni. :D
2018. nov. 5. 07:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a 2 választás van, akkor ékszer.
2018. nov. 5. 08:03
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Puha plüss állatkának
2018. nov. 5. 16:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Állatbarát vagyok, nem hordok szőrmét. A gyémánthoz meg vér tapad. Aki ismer engem, az tudja, hogy engem könyvvel vagy közös programmal lehet levenni a lábamról. Ha pl a párom hajlandó velem eljönni egy tánc tanfolyamra, azzal teljesen elvarázsol. Ilyesmik.
2018. nov. 5. 17:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A bundának semmiképp sem. Leginkább egy közös programnak, élménynek örülnék.
2018. nov. 5. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!