Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi beleszerethet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi beleszerethet egy nála 12 évvel fiatalabb nőbe, nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
A nő 26, a férfi pedig 38.

2018. nov. 4. 18:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%
Anno voltam ilyen kapcsolatban..24 voltam ő 35..nekem még mehetnékem volt neki nem.Moziba akartam menni,ő pecázni...sorolhatnám..baráti kör se egy...az enyém fiatalos..az övé nem...3 év alatt nem volt egy közös szülinapi vagy névnapi buli se...ő az enyémre nem akart jönni én az övére nem...szóval jól gondold meg ( és ezek csak apróságok)
2018. nov. 7. 06:33
 12/30 anonim ***** válasza:
54%
Igen, beleszerethet. Tapasztalatból mondom.
2018. nov. 7. 07:12
 13/30 anonim ***** válasza:
54%
A csaladomban ket ilyen eset is van, csak 15 ev a korkulonbseg :)
2018. nov. 7. 07:43
 14/30 anonim ***** válasza:
31%
Sokkal jobb, mintha 12 és 24 lennének :D
2018. nov. 7. 08:30
 15/30 anonim ***** válasza:
64%

Beleszerethet. Persze.

Már azon biztosan túl van.

De működni nem feltétlenül fog.

Értékrend, gondolkodás, vágyak, intenzitás, habitus, hormonok, hosszútávú tervek stb, stb, stb. éééés stb.

A mai nők 40 év körül gondolják elérkezettnek a gyermekvállalást.

Akkor 52 éves korodig vársz majd rá?!?!

Biztos nem.

Vagy amit te eddig elértél, felépítettél, megvettél kb ház, autó gond nélkül megosztod majd vele?

Mert fiatal?! Hát nem hinném.

Vagy majd külön megveszi magának, akkor meg hogy lesz közös életetek?

Biztosan szép az ilyen szerelem. Legfőképp a férfinak, hogy ebben a korban ilyen fiatal nőt kap meg. De ez szerintem a szexről szólhat leginkább. Neked a fiatalsága miatt neki a tapasztaltságod miatt. De szerintem komoly, tartós, odaadó, célokat együtt megvalósító kapcsolat, pont ebben az életszakaszotokban nagyon kicsi eséllyel lesz.

2018. nov. 7. 08:33
 16/30 anonim ***** válasza:
35%
10-es vagyok: nekünk megvolt az utolsó vitánk, szakítottunk is :( Egy moziba nem tudtunk elmenni az egy hónap alatt, folyton csak nála voltunk, ez nekem nagyon kevés volt. Mindig ment az ígérgetés, hogy persze, ő is akar jönni, de mindig volt kifogás: munka, család, volt feleség stb stb. Remélem, nektek jobban sül el.
2018. nov. 7. 14:25
 17/30 anonim ***** válasza:
20%
Simàn. Nincs ezzel gond.
2018. nov. 15. 22:29
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Exem és köztem 14 év volt. Én voltam 18 ő meg 32. Az tényleg szerelem volt köztünk, más kérdés, hogy párkapcsolati szinten nem működött, ahhoz őt túlságosan feszelyezte a korkülönbség (és tök igaza volt). Később kellett volna, hogy megtörténjen.

De, hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, beleszerethet. A miénk is szerelem volt és azóta is életünk egyik nagy szerelmeként tartjuk számon a másikat.

De nálatok azért ebben az életkorban azért nem olyan durva korkülönbség, simán működőképes. :)

2018. nov. 16. 09:18
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!

Sokszor azt érzem, csak hiú ábránd, máskor pedig, hogy nem szabad eljátszanom még a gondolattal sem, hogy több, mint 10 évvel idősebb párom legyen..bár már én is felnőtt ember vagyok...

2018. nov. 19. 23:11
 20/30 anonim ***** válasza:
49%
Próbáljátok meg, mit veszíthettek?
2018. nov. 23. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!