Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akit olyan csalódások érték a kapcsolatokban, hogy már képtelen a szeretetre és már több éve tart ez az állapot?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 17:21
11/14 anonim válasza:
Csalódás igen, amihez nem feltétlen szerelmi csalódás is társult. Több éve tart. Egyszer valaki nekem az "Uniting Natiion: out of touch" c. számát úgy fordította le, hogy "Ki az érzelmek (világából)".
Na én itt tartok az emberekre vonatkozóan.
12/14 anonim válasza:
Ja ez sokszor sok évig eltarthat.
De! Ha olyan emberbe botlasz bele, akkor fogsz tudni szeretni hidd el! :)
13/14 anonim válasza:
10es! Nem védek senkit,de a badood lányokban nehéz megbízni,mint ahogy a példa mutatja a pasikban is. Érdemes több esélyest is tartani. Egy x yadik hatványon kapcsolatháló van ott. Sokan nem csak egy emberrel ismerkednek,szeretni pedig csak egyet lehet...
14/14 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja nincs semmi jelentősége.
Nekem pedig van.Ha együtt vagyok valakivel akkor tisztelem,így elvárom ,hogy tiszteljenek engem is.
Sajnálatra méltó de ,nagyon nehéz tisztességes embert találni aki megbecsüli a másikat.
A legrosszabb, hogy elhitetik veled ,hogy milyen undorító ha valaki megcsalja a másikat blabla utána meg ha kiderül csak ég a pofájuk a retkeknek,hebegnek, habognak.
2018. nov. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!