Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem gáz ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ekkora korkülönbség?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal akivel eléggé jóban lettünk. Ismerőseim is néha már úgy beszélnek rólunk mintha együtt lennénk. Az viszont csak később derült ki hogy ő 4 évvel idősebb nálam. Én 20 vagyok ő 24. Annak ellenére hogy jóban vagyunk és sok időt töltünk együtt nem tudom hogy ő szeretne e tőlem valamit vagy csak barátként tekint rám. Nem tudom hogy merjek e kezdeményezni.

2018. nov. 1. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
24 éves koromban nem jöttem volna össze egy 20 éves gyerekkel.
2018. nov. 1. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

4 év általában nem gáz de a ti korotokban még lehet belőle para. Bár ha te a korodnál érettebb 20 éves vagy, akkor működhet a dolog. De valószínűleg csak barátként tekint rád a lány. Sajnos 25 alatt még sok ez a négy év. Ha 25 éves férfi és 29 nő lenne terítéken könnyebb dolgod lenne.

Mindenesetre drukkolok. :)

2018. nov. 1. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Csak mi vagyunk ilyen beszűkült gondolkodásúak, Redditen pl. egy ilyen kérdésre a válaszok 90%-a az, hogy ezzel semmi gond. :D
2018. nov. 1. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Hát szerintem nem gáz. A lényeg hogy nektek jó e.

Egyébként én már olyanról is hallottam hogy a srác 14 volt a csaja meg 21... Na az már kicsit más tészta.. Necces..

De ez abszolút tok oké :)

2018. nov. 1. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
A kor nem féltétlenül mérvadó.
2018. nov. 1. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha hozzá hasonlòan érett az Ön gondolkodása, akkor nem jelenthet problémât.
2018. nov. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!