Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek, ha soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha soha nem veszem észre a jeleket (időben)?

Figyelt kérdés

Mostanáig nem kimondottan foglalkoztatott (ilyen szinten) ez az egész párkapcsolatosdi.

Éppen ezért gondolom, hogy nem is nagyon tudtam értelmezni semmi közeledést rendesen.

Mostanság jöttem csak rá, hogy régebben mennyi ''jelet'' nem fogtam fel es hagytam figyelmen kívűl...

Érdeklődések, segítségek, különösen több figyelmesség, felköszöntések, becenevek, apróbb flörtök,... olyan dolgok, amik belegondolva többek, mint amit egy szimpla baráttal vagy ismerőssel művelnek.

Alapjaiban véve kedves vagyok mindenkivel, de a kinézetem hagy némi kivetnivalót maga után. :D

Most hogy már foglalkoztat intenzívebben ez a téma, döbbenek rá, hogy mennyi normálisnak tűnő srácot ijeszthettem el azzal, hogy nem is reagáltam a közeledésükre semmit... nyilván fel is hagytak vele. Én meg erre most döbbenek rá. :D

Hogyan tudok ezen a jövőben változtatni?

Most nem vesz észre senki. És nem az van, hogy én nem veszem észre ezt, mert már megérettem erre és figyelek. Most jól jönnének a srácok a múltból. :D

2018. okt. 28. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Keress fel egy múltbeli fiút. Ha ráírsz valakire még nem lesz semmi kínos!
2018. okt. 28. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Rengeteg idő eltelt azóta, elsodort minket az élet másmerre, kapcsolatok, iskola, mindenki éli az életét...

Felesleges lenne ezeket a régi szálakat megpiszkálni.

Az is lehet, hogy utólagosan értelmezem nagyon félre ezt, viszont bármennyire is igaz a dolog és szuper emberekről beszélünk, nem fogok nekik írni ennyi év után a semmiből, mert nem is erről szólt a kérdés.

2018. okt. 28. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Akkor miről szól a kérdés? Mit tehetsz? Vedd észre a jeleket időben!
2018. okt. 28. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudatosítsd magadban, hogy ez a gyengéd, tudatosan figyelj a jelekre, amikor olyan pasival vagy egy légtéren, vagy messengerben, aki tetszik neked. Aztán te is adj jeleket.

És amíg tetszik te kezd aa jeladást, mert ha tetszel neki, és látja, hogy nem zárkózol el, úgyis elhív valahova.

Persze ha a töketlen, visszahúzódó srácok tetszenek, fel kell vállalnod azt, hogy neked kell viselni a nadrágoot éselhívni valahova.

2018. okt. 28. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
figyeljük a jeleket
2018. okt. 28. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Keress más srácokat. És fogyelj oda.
2018. okt. 28. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
érdemes tanulni a kommunikációról. testbeszédes könyveket ajánlom elsőre. torrenten találsz. Alan Pease könyvei pl
2018. okt. 28. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vesz észre senki, akkor neked is hasonló a recept, mint a férfiaknak.

- Öltözködj elegánsan

- Hozd formába magad, sportolj (lehet itt blablablázni felszínességről, de mind a férfiak, mind a nők a testedet nézik meg először, ezért fontos az első benyomás)

- Járj emberek közé, ha csak dolgozni mész el jelenleg.

A többit kitalálod. :)

2018. nov. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!