Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tehetek egy kérdést?
Figyelt kérdés
Igazábòl tudom magamtól is. Csak ráerősítést szeretnék kérni tőletek. Sosem voltam kalandok híve. Nem is történt ilyen.. van egy munkatársam. Biztonsági őr. Köztudott, hogy csajoznak. Sokáig fűzött, belementem. "Nincs közösségi oldal, más üzenetküldő" csak telefon. 26 éves. Hihető.. barátnője se" de nem adja meg a számát sem, mert levan merülve és sokat dolgozik... ez annyira átlátszó. Én is 26 éves vagyok. Törődésre vágytam, hogy valaki azt mondja szép vagyok még ha nem is igaz mind amit tett, mondott. Fontos vagyok, ha csak addig is amíg megkap. Nem vagyok olcsó lány. Életem legnagyobb hibáját követtem el, megcsalta a barátnőjét miattam, valószínüleg a munkahelyen is híres leszek, hogy olcsó vagyok... bénán érzem magam. Igazából csak jó volt leírni, kiadni magamból. Köszönöm ha elolvastad.
Tudtad hogy van baratnoje? Vagy utolag tudtad meg? Ellenkezo esetben nem te vagy a hulye, hanem O, hogy nem szolt es ebbe belement.
2018. okt. 28. 07:31
2/7 anonim válasza:
Igen, feltehetsz, ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyél fel. Nem kell hozzá külön engedélyt kérned.
2018. okt. 28. 07:46
3/7 anonim válasza:
Hülyeség, amit gondolsz. Ha nem veled csalja a barátnőjét, akkor talál mást...
2018. okt. 28. 07:52
4/7 anonim válasza:
"Köztudott, hogy csajoznak. Sokáig fűzött, belementem." "nem adja meg a számát sem, mert levan merülve és sokat dolgozik... ez annyira átlátszó" " még ha nem is igaz mind amit tett, mondott. Fontos vagyok, ha csak addig is amíg megkap"
Hihetetlenek a nők...és nem, nem azért, mert esetleg veled csalta meg a barátnőjét, hanem mert lealacsonyodsz egy ilyen szintre. Tudod, hogy milyen, de mégis belemész.
Tanulj az esetből és esetleg olyan férfinek is adj már esélyt, aki tisztelne és becsülne, mint embert és főleg mint nőt!
2018. okt. 28. 09:10
5/7 anonim válasza:
Utolso. Szerintem adna o, de mint irta vegre volt valaki, aki szepnek mondja.
2018. okt. 28. 11:40
6/7 anonim válasza:
@5: Elnézést, ha félreértettem valamit, csak nekem az ilyen helyzetek nagyon furcsák. Ezek szerint nem tolonganak előtte a kérők, ugyanakkor tudja és látja, hogy az egyetlen ember csak azért csapja a szelet, hogy megfektesse - de akkor miért megy bele? Ha tudja, hogy hülyítik, akkor miért engedi? Ha meg belemegy, akkor mi a rossz, hiszen tisztában volt a játékszabályokkal.
Nem bunkó akarok lenni, csak nem értem ezeket a helyzeteket.
2018. okt. 28. 15:18
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem az a lenyeg tolonganak e, vagy sem, hanem olyan nem jon aki megbecsul. Nem a kulso ertekekre megyek. A belso a legfontosabb szamomra. Az az.igazi ertek. De ideig oraig megy a dolog aztan kihasznalnak. Teljesen osszetornek lelkileg. Utolag tudtam meg hogy van baratnoje, maskeppen biztosan nem allok vele szoba. Igazabol mar nemtudom visszaforditani csak rossz erzes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!