Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ember mellett kibírni ilyen hosszú ideig?
Figyelt kérdés
Hogy tud egy ember 10-15-20 vagy még több ideig egy emberrel lenni? Milyen gyakran szexelnek ennyi idejű kapcsolat során? A kapcsolat fő összetartója a gyerek?2018. okt. 27. 20:55
11/14 anonim válasza:
17 év. Havi egy kötelező szex, de elmondhatom hogy 17 év társas magány és szexmentes élet. Nem vagyok normális a mai napig. Bár 18 évvel ezelőtt az akkori barátnőm valami szerelmi átkot küldött rám egy hivatásos boszorkánnyal. Na és az a vicc, hogy képtelen vagyok ebből a pokolból kilépni. Lehet hülyének nézni, de ez az átok dolog tényleg működik. Egy lassú öngyilkosság amiben vagyok. Viszont olyan természetfeletti kötődést érzek, ami ellehetetleníti a válást. Aki ilyenben még nem volt, az úgy is csak röhög az egészen.
12/14 anonim válasza:
11: Milyen az a havi 1 kotelezo szex? Akkor ki kezdemenyez? Es miert enged olyankor az, aki amugy nem akar szexelni? Es ha nem jo a viszony koztetek, miert akartok egymassal szexelni?
13/14 anonim válasza:
Nekem azt mondták idősebb korban már nem aszex es a hormonok jateka a lenyeg (mint akiknél vàlnak)20-30-60 év, de nem nulla altalaban a szex, de egyuttlet már egy társas egyuttlet pl a szulokkel tesokkal is tobb mint 10 evig el az ember
14/14 anonim válasza:
10 év és fő összetartó az anyagi érdek és a gyerek. Már nem szexelünk évek óta. Megpróbáltuk újra, de nekem nem volt jó. Főként mert már mást szeretek. Soha többé nem kötöm le magam házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!