Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy elképesztően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy elképesztően gyönyörű csajba, és most nem tudok nyugodni addig, amíg nem lesz az enyém, de mindenhogyan. Több lenn. Azon kívül hogy elmondom ezt neki és elhívom, milyen módszer van, ami több garanciát ad a sikerre?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy meg akarjon csókolni engem, és én megcsókolhassam, akarom szexuálisan, és azt akarom, hogy a barátnőm legyen. Nagyon akarom, nem nyugszom, amíg ezt mind nem érem el.
2018. okt. 27. 00:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De, annyira jó nő.
2018. okt. 27. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert? Mi miatt?
2018. okt. 27. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
najó, de te nem ütöd a szintjét.
2018. okt. 27. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
próbáld meg, de ha elutasít ne próbálkozz tovább, mert rosszabb esetben agyonveret a haverjaival.
2018. okt. 27. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
megpróbálhatod megismerni. de ha nemet mond, akkor hagyd! NEM = NEM. Ne akard félreérteni!! az ilyen szitukból szokott lenni a zaklatás.
2018. okt. 27. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Nézd. Én épp tegnap randiztam egy olyan lánnyal, aki szintén gyönyörű; egy álomnő, de tényleg. Olvadnak érte a pasik, tele gazdag és/vagy kigyúrt emberekkel a környezetében. Tegnap este ő mondta, hogy nagyon jól érezte magát és látni akar; ma már keresett telefonon, ő, csak úgy. (Direkt nem kerestem). Egyet tudok tanácsolni: Emelkedj ki egy picit az intellektusoddal, légy undvarias; nyisd ki a kocsiajtót, vidd el egy étteremben, dícsérd ne nyálasan, viszont őszintén; ahogy azt magadban is megteszed (jó, ne úgy, hogy "demegdugnálak!"). Hidd el, ha picit adsz magadra, nem vagy szakadt (nem kell Gucciban járni); kicsit sportosabb vagy, stb.. Bármelyik nőt megszerezheted, aki persze szabad és nem mást szeret. Az én tapasztaltom szerint a sokoldalúság, jártasság és az intelligencia minden nőnek vonzó. Feltételezem, hogy ezekkel rendjén állsz. Csak légy őszinte; de udvarias. Apró dolgok; pl: kinyitod az autó ajtaját neki; leveszed a kabátját, kihúzod a széket, hogy leülhessen (nem a padlóra:)) ), stb ezek mind olyan dolgok; amelyek elvesztek. És a másik szabály: KÉRDEZZ. Imádják, ha kérdezel. Minden érdekeljen. Lehetőleg ne a munkájáról beszélgess vele, mert abból valószínűleg lesz beszélgetés, csak semmivel nem kerültök közelebb egymáshoz. Inkább a család; élet, elképzelések; mi a véleménye erről és arról.. Egyébként itt az is kiderül, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Részemről ezek nem is taktikák, hanem tényleg érdekel. Lényegében próbálj meg nem klisés lenni; mert a "szia, hogy vagy?" senkit nem érdekel. Kicsit lógj ki a tömegből. Egyébként meg ne említsd neki MÉG, hogy beleszerettél; akármilyen lágy most a szíved, ezzel elvágtad magad; friendzone. Legalább két-három jól sikerült randi, esetleg egy együttalvás utáni találkozáskor utalhatsz rá, hogy úgy érzed, hogy számodra Ő már többet jelent, mint egy "átlagos" barátnő. Hogy sokat hiányzik és igazából minden percben ott van az agytekevrényeid hátsó zúgában megbújva. Dícsérd meg olyan módon, hogy az őszinte legyen, engedd el azt a félelmet, hogy elutasít, attól leszel görcsös. Szóval, nem áthatott és telekönnyezett szemekkel, csak úgy simán és őszintén szabad neki mondani, hogy: Kedves Xy, tudom, hogy közhelyesen hangzik; de Isten látja lelkemet, őszintén mondom, hogy Nálad szebb leánnyal még nem találkoztam. Vagy csak megdícséred a szemeid, az ajkait, a haját; vagy bármit, de azt őszintén. És hogy hogyan hívd el? Ne úgy, hogy "Lenne kedved eljönni moziba velem?". Felejtsd el. Úgy hívd el, hogy: "Kedves Xy. A minap láttam egy ajánlót egy filmről (persze legyen olyan lehetőleg, amit még nem látott és érdekli is) és ma elhatároztam, hogy elmegyek megnézni, felkeltette az érdeklődésemet. Eszembe jutottál; és gondoltam megkérdezem, hogy esetleg lenne kedved velem tartani? Őszintén örülnék a társaságodnak." Játsz a szavakkal; de nem kérek ezért kritikát; mert ezek a szavak és vágyak nem hazudnak, őszinték; csak valamivel választékosabban vannak megfogalmazva. Szóval ettől leszel más, mint a többi férfi. Ó és még egy utolsó: Merj rendhagyó lenni. Nem csak mozi, színház, étterem, kávézó, bowling stb létezik. Hanem megemlítheted azt is, hogy "Képzeld, azt terveztem hétvégére; hogy elindulok kirándulni egy picit. Tudom, hogy nincs olyan szép idő; de rohannak a napok és számomra ez kikapcsolódást jelent; kiszakadok a mindennapi mókuskerékből. Arra gondoltam, hogy elmegyek Szentendrére (most csak egy példa persze) és sétálok picit. Van ott egy tök jó lángosos; és állati jó a kávéjuk. Neked mi a programod? (Majd válaszol közben) Te pedig finoman, választól függően: "Nézd, ha van kedved; szívesen érted megyek, tarts velem. Örülnék a társaságodnak." Jó hosszúra sikerült; de a lényeg, hogy ezek közül egyik sem hazugság; hanem mind igaz. Nem versz át senkit vele. A farkadat meg kösd hátra három jól sikerült randi erejéig. Sok sikert kívánok!
2018. okt. 27. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, erre születni kell:DDD Amúgy jó.
2018. okt. 27. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszi:) De nem kell erre születni, hidd el. Nem vagyok csajozógép; de ezeken az apróságokon múlik az, hogy meg akar-e ismerni emberként az, akit szeretnél. Utána már lehetsz magad, ez csak az a fázis, amikor szeretnéd elnyerni a tetszését. Aztán befinghatsz a takaró alá:)) Csak viccelek persze:))
2018. okt. 27. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!