Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy érzi magát ezen a szép őszi hűvös szeles Péntek estén?
Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 23:08
1/22 anonim válasza:
Csodásan :) Nem rég dugtak meg.
2/22 anonim válasza:
Én nem jól. Van pár dolog ami elszomorít és lehangol.
3/22 anonim válasza:
Magányosan.
Az egyik barátnőm wellnessezik, a másik randizik éppen, a harmadik meg mozizik a barátjával.
Nekem 2 éve nem volt senkim és azóta is hiányzik az exem. Most kezdett hiányozni, hogy valaki mellettem legyen.
De nem panaszkodom, általában jól érzem magam. :)
4/22 anonim válasza:
Vegre egy hetig nincs melo. Jol vagyok. Am itt nem fuj a szel...megs moccan a levego.😌
5/22 anonim válasza:
Rettenetesen fáj a fogam úgyhogy nem túl jól :/
6/22 anonim válasza:
Baxd meg 1-es (hogy maradjunk a témánál), ha engem az előbb dugtak volna meg, hát biztos nem itt lennék. :)) Hülye vagy?! :)
8/22 A legrosszindulatúbb válasza:
#6: Téged hogyhogy nem dugnak, Ágnes?
Kérdésre válaszolva: két barátommal besöröztünk, megittunk fejenként 2-2 korsóval, nagyon finom volt, hazajöttem, mosógépbe bevágtam egy másfél órás progit, rendbe raktam a konyhát, csillog-villog minden, a rossz merevlemezemről próbálom menteni a menthetőt egy frissen vásároltra. Jövőhét vasárnapig szabadságon vagyok.
9/22 anonim válasza:
Beteg vagyok, utálom ezt a hideg időt. Szerencsére egy hét és ismét utazom vissza a jó melegbe
10/22 A kérdező kommentje:
Jöhet még :D
2018. okt. 26. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!