Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom alig találkozik velem?
Figyelt kérdés
2-3 hónapja vagyunk együtt . Az első hónapban minden szép volt, heti 3-4x találkoztunk . Az utóbbi 1 hónapban meg szinte semmit....
és mindig megbeszéljük hogy “Majd holnap akkor találkozunk” és valahogy mindig elmarad . Kezd már gyanús lenni
Olyan mintha csak az ágy miatt lenne velem... vagy nem tudom
De én ha szeretek valakit, akkor minél többször akarom látni és vele lenni.
(Az első találkozásánál is együtt akart velem aludni .)
2018. okt. 25. 16:47
11/15 anonim válasza:
Hát, ez eddig nagyon komoly kapcsolat, és ő is nagyon komolyan veszi.
Az, hogy ezt mondta, hogy gyereket akar, nem jelenti azt, hogy benned találta meg azt, akivel ezt szeretné.
12/15 anonim válasza:
10 Csak etet., mert ezzel is időt nyer.
13/15 anonim válasza:
Nem lehet h nős? Ti nők olyan naivak vagytok..
14/15 anonim válasza:
Mikor nem találkoztok,talán èppen más nő kanapèját,párnáját,melleit,lelkivilágát keni össze.Persze neki is csak azt mondja,amit neked.Azt nem fogja mondani,hogy figyelj babám,már nem ízlik a pizza.Csak egy szèp napon megszűnsz lètezni.Nekünk kell kemènyebbnek lenni.Köszöntelek a való világban! ;-)
15/15 anonim válasza:
#13 Naivság nem a legrosszabbat feltételezni egyből mindenkiről? Szerintem elég szomorú, hogy ott tart a világ, hogy ennyire nem lehet bízni senkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!