Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom gyogyithatatlan betegseggel kuzd. Nem tudom, mire szamithatok, valaki esetleg tud tanaccsal szolgalni?
A parom ferfi, vele szuletetett, gyógyíthatatlan betegsege van, ami minimalisan kihat a hetkoznapokra. Rendesen dolgozik, jar kikapcsolodni, parkapcsolata is mindig volt, csak ami mas szamara konnyed feladat, neki kicsit nehezkesebb, jobban farad. Nem szeretnem le irni, hogy mi a problema.
Ezt a megismerkedesunkkor mar tudtam, elfogadtam es mellette vagyok, segitem, tamogatom mar 2 eve. Annyira jo ember, hogy ezt figyelmen kivul hagytam, emiatt nem szerettem volna, ha mi nem kozos uton folytatjuk az eletunket, mert annyira egyek vagyunk, nagyon szeretjuk egymast, tokeletesen passzolunk.
Elmondasa szerint 15-18 kora kozott volt az egeszsege a csucson, azota csak romlik az allapota, de meg mindig kepes mindent elvegezni sajat maga. Most 31 eves. Ebben a 2 evben en is tapasztaltam, hogy milyen, mikor padlon van, vagy epp jol van. De az teny, hogy valamilyen szinten folyamatosan rosszabbodik az allapota.
Emiatt merhetetlenul szomoru vagyok.
A betegseg vele jaroja, hogy nem elnek ezek a betegek annyi ideig, mint egy egeszseges ember. Kb 40-50-60 evig, ez allapottol fugg.
Es tudom,hogy addig millio dolog tortenhet, ami miatt szakitunk, de erre keves eselyt latok. Mellette vagyok, becsulom, szeretem, tisztelem, segitem es ez fordítva is igy van.
Egyre jobbam felek, hogy mi lesz evek multan. Tudom, hogy erosnek kell lennem, mar csak miatta is. De neha nehez. Eszemben agaban sincs elhagyni amiatt egyebkent, vele maradok ameddig az ido engedni, es meg utana is. Mindossze tanácsot szeretnek kerni, hogy lehet ezt kezelni? Persze rengeteget beszelgetunk errol is, de egy kivul allo véleményet is szivesen meghallgatnam( elolvasnam).
Koszonom elore is.
29N
Ez nagyon szep! :)
Mi is probalunk igy elni, de neha nehez. Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!