Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik több éve kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik több éve kapcsolatban vannak! Éreztél már vonzalmat más iránt a párod mellett?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal és együtt is élünk. Szeretem őt és vele képzelem el a jövőmet, tudom, hogy nála jobbat nem találnék soha. Viszont egy másik srác nem rég valamiért felkeltette az érdeklődésemet. Sűrűn eszembe jut napközben random dolgokról és jól esik sajnos, hogy tudom tetszek neki én is. Próbálom a legminimálisabbra csökkenteni a találkozást vele (egy helyen dolgozunk) és ha azon kapom magam, hogy megint rá gondolok próbálom elterelni a figyelmemet róla.Mióta együtt vagyok a barátommal senki iránt sem éreztem ilyet és nem is szeretnék, de sajnos nem tudom irányítani. Ugye elmúlik majd idővel? Mennyire normális dolog ez? Jogosan van erős bűntudatom?

23/L

2018. okt. 24. 20:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Persze idővel ez majd változhat, de egyellőre szeretném, ha inkább a jelenlegi kapcsolatom lenne megint olyan, hogy eszembe se jusson más pasi.

Ezek a boldog kapcsolatok? Ahol kinlodni kell h más ne jusson eszünk mert annyira jo? :/

Akkor inkább csak szexelek vkivel..

2018. okt. 25. 16:26
 22/23 anonim ***** válasza:

# 21

Nem rossz dolog ám az önismeret, ajánlom neked is. Van hova fejlődni ;)

2018. okt. 25. 18:56
 23/23 A kérdező kommentje:

Egy kapcsolatban nem mindig csak szép és boldog dolgok történnek.

2018. okt. 25. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!