Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik több éve kapcsolatban vannak! Éreztél már vonzalmat más iránt a párod mellett?
Kicsit több, mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal és együtt is élünk. Szeretem őt és vele képzelem el a jövőmet, tudom, hogy nála jobbat nem találnék soha. Viszont egy másik srác nem rég valamiért felkeltette az érdeklődésemet. Sűrűn eszembe jut napközben random dolgokról és jól esik sajnos, hogy tudom tetszek neki én is. Próbálom a legminimálisabbra csökkenteni a találkozást vele (egy helyen dolgozunk) és ha azon kapom magam, hogy megint rá gondolok próbálom elterelni a figyelmemet róla.Mióta együtt vagyok a barátommal senki iránt sem éreztem ilyet és nem is szeretnék, de sajnos nem tudom irányítani. Ugye elmúlik majd idővel? Mennyire normális dolog ez? Jogosan van erős bűntudatom?
23/L
15 év alatt persze, hogy vonzódtam máshoz. Nem vagyok se vak, se leszbikus.
Nyugi, idővel elmúlik ez az érdeklődés az újdonság iránt. Flörtbe, lelkizésekbe nem szabad belemenni, ha teheted, kerüld. Pár hét és átalakul sima haveri viszonnyá.
Ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatod xar, és halálra van ítélve. Egyszerű véletlen, hogy kölcsönös a szimpátia valakivel.
Persze az sosem árt, ha kicsit felráztatok egymást, randiztok, kedveskedtek, kimozdultok kettesben. De ez legyen alap, akkor is, ha senki se lóg be a képbe.
Teljesen normális. Idővel elmúlik, csak minél kevesebbet találkozz vele.
Ilyen fellágnolás nekem is volt, fülig szerelmes voltam a munkatársnőbe. Kb fél év alatt elmúlt, de lehet hogy ha akkor szeretők lettünk volna kb 1-2 hónap és elmúlik.
Az újdonság varázsa ....
előző vagyok
És így utólag, amikor már elmúlt a szerelem úgy láttam hogy semmilyen szempontból nem volt különb a feleségemnél.
Normális. Nem élted ki magad, vagy egyszerűen ilyen vagy.
Ha tudod kezelni akkor nem keresel mást, ha ő tudja kezelni akkor nem zavarja, ha mással is vagy néha.
40f
Meg sem lepődöm, hogy ennyi rossz kapcsolat van. Ez totál normális, a rózsaszín köd 2 év után általában elmúlik. Utána eldontod felnőtt emberként, hogy szeretsz-e vele lenni és őt el tudod-e képzelni magad mellett ,mint támogató es szerető fél az eletben vagy sem.
De ha úgy állsz hozzá,hogy ez valami rosszat jelez a kapcsolatodban, akkor egész életedben ugrálni fogsz egyik pasitol a másikhoz.
Nekem is tetszik más lány. El is fantáziálok róla, de amikor összehasonlítom a párommal, akkor egyik sem múlja felül összességében. Jajj, az új lánynak nagyobb a melle...egy másik meg jobban érti a vicceimet...a harmadik állandóan flörtöl...de ez édeskevés, ha egy életre keresel.
7 éve vagyunk együtt, a környezetben 1-2-en mondták, hogy mi vagyunk AZ álompár, milyen jó a kapcsolatunk.
Ennek ellenére nekem is volt nagyon erős vonzalmam más iránt már.. Szerintem azért jó a kapcsolatom, mert ennek ellenére is mellet vagyok, és nem csaltam meg, nem szakítottam vele.
A buborékban élőknek mondom, hogy nem hiába mondják, hogy a kísértéskor kell okosnak és ügyesnek lenni, akkor qrva könnyű, amikor nincs senki meg semmi más. Nem tartom rossz kapcsolatnak az enyémet valami olyanért, amit nem irányítok. Ha nem lenen fontos, már rég másképp döntöttem volna, de nem így volt.
Az is lehet, hogy egy ember többféle módon tud szeretni is, van nem lesz teljesen vak a többi emberre, van aki igen.
Ez az én véleményem, most. Aztán ki tudja, ha változik visszajövök és szólok. ;)
27N
Köszönöm az új válaszokat is!
Ha összehasonlítom őt a barátommal számomra sem ér még a közelébe se, eszemben sincs szakítani, mivel vele képzelem el a jövőmet. Persze idővel ez majd változhat, de egyellőre szeretném, ha inkább a jelenlegi kapcsolatom lenne megint olyan, hogy eszembe se jusson más pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!