Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az a férfi aki ezt teszi milyen?
Ha egy férfi állandóan kritizálja a párját, külső, belső dolgai, gesztusai miatt. Pl. nevetése.. Stb
Akkor az a férfi tulajdonképpen saját magával nincs megelégedve? Jelenthet ez súlyos önértékelési zavart nála? Vagy van erre vmi pszichológiai okfejtes?
Én inkább azt nem értem, hogy te miért vagy vele, kedves kérdező?
A viselkedése mögött többféle dolog is állhat: írtad, hogy ő szakmunkás, te meg diplomás vagy; elég gyakori, hogy ilyen felállás mellett a kisebbségi komplexus a másik eredményeinek vagy képességeinek lefitymálásában ölt testet, de ez csak az egyik része a dolognak. A másik, hogy megpróbál korlátozni, vagyis van benne egy alapvető kontrollmánia, ami általában önbizalomhiányból fakad. Amire még gondolni lehet ebben az esetben, hogy így próbál manipulálni, ha aláássa az önbecsülésed, akkor már annak is örülni fogsz idővel, ha (csak) kritizál és biztos nem mered/tudod majd elhagyni.
Neked próbálkozni a megjavításával felesleges, ezzel egy szakember is évekig bíbelődne és az sem ártana hozzá, hogy a pasas felismerje, hogy gondok vannak nála. Persze pazarolhatod az idődet kedvedre, te dolgod, de csak magaddal cseszel ki.
Azért vagyok vele mert eddig ez nem jelentkezett. Az utóbbi időben viszont elég látványosan. Nyilván az elején nem ilyen volt vagy egyáltalán nem lehetett ennyire érzékelni. És bár nyilván az elmondottak nem túl pozitívak de nagyon sok jó tulajdonsaga is van ami szeretek benne.
Ezért akartam /akarom megoldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!