Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az a férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az a férfi aki ezt teszi milyen?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi állandóan kritizálja a párját, külső, belső dolgai, gesztusai miatt. Pl. nevetése.. Stb

Akkor az a férfi tulajdonképpen saját magával nincs megelégedve? Jelenthet ez súlyos önértékelési zavart nála? Vagy van erre vmi pszichológiai okfejtes?

2018. okt. 22. 23:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nincs önkritikám, eddigi kapcsolataimban soha nem volt ilyenre példa. De ezek már indokolatlan kritikák. És tulajdonképpen nem is értem hogy minek van velem akkor ha ennyire nem tetszik neki semmi
2018. okt. 23. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Én inkább azt nem értem, hogy te miért vagy vele, kedves kérdező?

A viselkedése mögött többféle dolog is állhat: írtad, hogy ő szakmunkás, te meg diplomás vagy; elég gyakori, hogy ilyen felállás mellett a kisebbségi komplexus a másik eredményeinek vagy képességeinek lefitymálásában ölt testet, de ez csak az egyik része a dolognak. A másik, hogy megpróbál korlátozni, vagyis van benne egy alapvető kontrollmánia, ami általában önbizalomhiányból fakad. Amire még gondolni lehet ebben az esetben, hogy így próbál manipulálni, ha aláássa az önbecsülésed, akkor már annak is örülni fogsz idővel, ha (csak) kritizál és biztos nem mered/tudod majd elhagyni.

Neked próbálkozni a megjavításával felesleges, ezzel egy szakember is évekig bíbelődne és az sem ártana hozzá, hogy a pasas felismerje, hogy gondok vannak nála. Persze pazarolhatod az idődet kedvedre, te dolgod, de csak magaddal cseszel ki.

2018. okt. 23. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Azért vagyok vele mert eddig ez nem jelentkezett. Az utóbbi időben viszont elég látványosan. Nyilván az elején nem ilyen volt vagy egyáltalán nem lehetett ennyire érzékelni. És bár nyilván az elmondottak nem túl pozitívak de nagyon sok jó tulajdonsaga is van ami szeretek benne.

Ezért akartam /akarom megoldani a dolgokat.

2018. okt. 23. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mivel azt írod, hogy most, hirtelen változott meg ilyen irányba a viselkedése, így csak arra tudok gondolni, hogy már nem szeret, elvesztette az érdeklődését irántad. Konkrétan az agyára mész, csak annyira gyáva, hogy kimondja. Keresi benned a hibákat, szóvá teszi, tulajdonképpen így akar elmarni maga mellől. Hátha te mondod ki a végét és nem neki kell. Ez egy szánalmas, gyáva balek. Tipli mielőbb!
2018. okt. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!