Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az a férfi aki ezt teszi milyen?
Ha egy férfi állandóan kritizálja a párját, külső, belső dolgai, gesztusai miatt. Pl. nevetése.. Stb
Akkor az a férfi tulajdonképpen saját magával nincs megelégedve? Jelenthet ez súlyos önértékelési zavart nála? Vagy van erre vmi pszichológiai okfejtes?
Ne mellébeszélj, hanem konkrétumot írjál, meg azt, hogy az önkritikád mit mond. És még akkor is úgy vagyok vele, hogy látni kéne téged, beszélni, figyelni, mikor ezeket csinálod, már amit csinálsz. Változó ki mit bír, meg az is, hogy kinek mi tetszik. Ebben a kérdésben nem lesz használható válasz.
32/f
Paraszt? 😀
Nem pszichológiai,de gyakori.
Vagy a párjának nincs önkritikája és mindent támadásnak vesz.Ahogy az eggyes mondta ìgy nehéz megmondani..
Volt ilyen pasim.
Nàla, mint kiderült, súlyos szorongási és depressziós gondok is voltak (orvosi lelet van róla.
De, ez azt gondolom, soha nem lehet mentség sem a manipulàlàsra,sem màsik ember önbecsülésének leépítésére.
Ki is dobtam.
6#Nálam egyszer dettó ugyan ez csak csajjal.
(Nem T.fej,ha erre garázdálkodsz,nem rád gondolok 😀)
Egy idióta, akivel nem érdemes foglalkozni.
Fejtegesse csak a pszichológusa - ha akarja.
Ismerős. Sajnos testközelből.
Náluk ez a normális.
A fentiekben tökéletesen leírtad a diagnózist.
Részletesebben leirom.
Alapvetően arról van szó hogy az utóbbi időszakban kezdett ez igencsak feltűnő lenni, eddig takargatta szerintem.
Nem tartom magam különlegesen szépnek nem vagyok elszallva magamtól. Ugyanakkor meg van a magam esze. Sokszor cukkol hogy ő az okosabb. Stb. Hát nem tudom hogy ez is miből fakad nála. Talán hogy neki szakmája van én nekem meg diplomám? Engem ez mondjuk nem érdekelt soha sem. Nem vagyok sem ostoba, sem gyakorlatlan. Feltalálom magam, tevékenykedek stb.
A külsőmről annyit hogy nem egy ember mondta neki hogy nagyon szép vagyok. Különböző emberek a baráti rokonai társaságából. Nem is nagyon szeretem ezt emlegetni de tényleg így történt..
Pár kg-t szeretnék fogyni. Amivel amúgy is cukkol rendszerint. Nem miatta hanem magam miatt akarok fogyni. De azzal hogy beszólogat nem segít, sőt.
A nevetésem se tetszik neki holott mindenki azt mondta eddig nekem hogy milyen jóízűen nevetek és olyan jó hallgatni. Akkor ő miért köt belé ?
A ruháim se tetszenek neki, a hajam ahogy áll stb.
Akkor sokszor ingerülten beszél, türelmetlen és állandóan azt akarja hogy úgy legyen minden Ahogy ő szeretne.
Most ez poénnak tűnik de PL. strandon mikor ettünk én kértem egy 2 deci üdítőt és ő fogta magát kijavitott hogy az semmire nem elég 4et kérünk.
Tehát ez az állandó kontroll mánia... Csak ugye én meg nem hagyom és nem tetszik.
És ez most az utóbbi időben kezdett ennyire nyilvánvaló lenni és keresem rá a magyarázatot. Vele is beszéltem már erről de nem igazán kaptam rá választ.
Csak szeretném kideriteni hogy mi áll emögött és szépen alakítani rajta. Tudom hogy mindenki azt mondaná hogy hagyjam de én az a fajta vagyok aki először megtesz mindent. Aztán ha menthetetlen akkor lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!