Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mit gondoltok arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok arról a nőről, aki határozottan fellép a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit. Ő 39lesz,én 26.

Lassan két hónapja, hogy elhívott randizni.

Szexelünk,moziba járunk,filmezünk,túrázni járunk, de nem vagyunk kapcsolatban.

Holnap megyek át hozzá és úgy érzem,beszélnünk kell arról, hol áll a viszonyunk,mert bár volt szó róla,de még sem konkrétan.

Nem akarok rohanni,nem szándékozom megijeszteni,de úgy érzem,szükseges hogy valamelyikünk kezdeményezze ezt a témát,mert nem akarom,hogy elsétáljunk egymás mellett. Ha csak szex,beszéljük meg hogy egyik se reméljen többet. De ha több annál,és bár lassan haladunk,még egyszer sem ölelt csak úgy meg... Nekem ezek hiányoznak.

A szex fantasztikus,jól érzem magam vele,de még sem elég,amíg nincs megbeszélve,mi is ez.

Megijednétek,ha felhoznám ezt a témát, vagy jól teszem? Ugyanis a kommunikáció a legfontosabb

2018. okt. 22. 22:07
1 2
 11/11 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem nem csak te vagy neki.
2018. okt. 23. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!