Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltitkolta, hogy van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltitkolta, hogy van egy lakótársa. Egy nő. Ti ezt elviselnétek?

Figyelt kérdés
Most mentem volna fel hozzá először. De erre benyögi, hogy kiadta az egyik szobáját albérletbe egy csajnak, mondván neki pénzre van szüksége, a csajnak meg kell kecó. Ráadásul ez már egy hónapja, és el se mondta. Csak most, mivel úgy volt nála leszek a hosszú hétvégén, tehát már nem nagyon volt más választása.
2018. okt. 14. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem, ellenben elköszönnék tőle a helyedben, így sok hazugságtól, becsapástól szabadulsz meg.
2018. okt. 14. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
És akkor mi van, ha van egy albérlője?
2018. okt. 14. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Egy albérlő nőt én elviselnék, a Havannán lakom. :-)
2018. okt. 14. 10:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Légyszíves rendes válaszokat! Egy kissé kiborultam
2018. okt. 14. 11:01
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

3-as! Szia szomszéd! :D

Kérdező! Magadat kíméled meg jó pár jövendőbeli hazugságtól és szenvedéstől. Hagyd ott, nem érsemel meg téged.

26/N

2018. okt. 14. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Miert nem mentetek hozzad?

Nyilvan a kapcsolat elejen vagytok, es nem akart beavatni abba, h anyagi nehezsegei vannak. Lehet azt hitte h az alberlo nem lesz otthon a 7vegen, aztan megis...nem ertem,h neked ez miert problema

2018. okt. 14. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem itt az a gond hogy eltitkolta. Nem az hogy nőnemű lakótársa van. Ha azzal kedzik az ismerkedés elején ugye hogy ki hol lakik, egyedül él-e vagy sem, szüleivel stb., akkor kellett volna megemlítenie hogy bérli az egyik szobáját valaki.
2018. okt. 14. 11:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Voltunk már nálám. Eddig csak nálam. És most mentem volna én. Igen vannak anyagi gondjai, tudtam erről. De ez azért sok így most nekem.
2018. okt. 14. 11:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem akarta a nyakadba varrni hogy vannak anyagi gondjai egyedül akarta megoldani. Ám abban félév hibázott hogy eltitkolta. Ha megmagyarázza hogy mit miért tett meg bemutat a csajnak akkor nem szakitanék. Attól függ hogy mit reagál ha szóbakerül a dolog.
2018. okt. 14. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia szomszéd. A 11-ben lakom.
2018. okt. 14. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!