Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elviselnétek?
33 eves nő vagyok.Régi osztálytársammal összejöttünk kb.3 hónapja.
A párom az előző barátnőjével tartja a kapcsolatot,ő azt mondja hogy eddig is barátok voltak.Csak a parkapcsolat nem ment köztük. De barátnak nagyon jól eltudnal beszelgetni. Telefonalnak heti szinten. Valamint a nő allandóan kérdezősködik hogy haladunk, es szeretne megismerni.
Ti mit tennétek?
Érdemes így folytatni tovább?
Tenyleg létezik hogy csak baratok semmi több?
Ahol nincs probléma oda generálunk egyet, ugye?
Önbizalomhiányos vagy és még bizalmatlan is a pároddal szemben.
Neked akkor nincsenek pasi haverjaid, ugye?
Most miért baj az, hogy a csaj is meg szeretne téged ismerni és érdeklődik, hogy hogy megy a sorotok?
Nagyon pesszimista és negatív vagy. Miért kell mindenbe csak a rosszat meglátni?
Elképzelhetőnek tartom, hogy leakarja nyúlni tőled és újrakezdeni vele, addig duruzsol a fülébe, hogy nem vagy hozzá való amíg a pasi el nem hiszi.
Persze ez csupán egy verzió.
Nekem van egy jó barátom, a szerelmem nevelt tesója. Mi ugyan nem voltunk együtt, de kérdezgetni szoktam, miújság a barátnőjével, szívesen megismerném. Képről aranyosnak tűnik. Ha tényleg csak barátok, lehet olyan szándékai vannak, mint nekem.
20/L
Bacná a csőrömet.
Az normális, sőt jó és ritka dolog, hogy normális viszonyban váltak szét és tartják a kapcsolatot.
De ez már túlzás, vele beszéli meg az intim életeteket is.
És ha ennyire közel állbak egymáshoz tényleg jó esély van arra, hogy néha egy ágyban kössenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!