Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elviselnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elviselnétek?

Figyelt kérdés

33 eves nő vagyok.Régi osztálytársammal összejöttünk kb.3 hónapja.

A párom az előző barátnőjével tartja a kapcsolatot,ő azt mondja hogy eddig is barátok voltak.Csak a parkapcsolat nem ment köztük. De barátnak nagyon jól eltudnal beszelgetni. Telefonalnak heti szinten. Valamint a nő allandóan kérdezősködik hogy haladunk, es szeretne megismerni.

Ti mit tennétek?

Érdemes így folytatni tovább?

Tenyleg létezik hogy csak baratok semmi több?

2018. máj. 24. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Ahol nincs probléma oda generálunk egyet, ugye?

Önbizalomhiányos vagy és még bizalmatlan is a pároddal szemben.

Neked akkor nincsenek pasi haverjaid, ugye?

Most miért baj az, hogy a csaj is meg szeretne téged ismerni és érdeklődik, hogy hogy megy a sorotok?

Nagyon pesszimista és negatív vagy. Miért kell mindenbe csak a rosszat meglátni?

2018. máj. 24. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Elképzelhetőnek tartom, hogy leakarja nyúlni tőled és újrakezdeni vele, addig duruzsol a fülébe, hogy nem vagy hozzá való amíg a pasi el nem hiszi.

Persze ez csupán egy verzió.

2018. máj. 24. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is van egy exem, akivel már több mint 3éve szétmentünk, és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Elég sűrűn megosztjuk egymással a párkapcsolati dolgainkat, tanácsot adunk egymásnak, örülünk a másik boldogságának. Én is sűrűn érdeklődöm a barátnőjéről, és semmiféle hátsó szándék nincsen emögött, örülök, hogy boldogok. Semmilyen érzelem nincs már bennünk egymás iránt, így szerintem ez nem gáz. Sőt a tesójával is tartom a kapcsolatot, mert vele is nagyon jóban voltam anno. Igaz találkozni nem találkozok egyikkel sem, csak üzenetben beszélgetünk. De ha a párom azt mondaná, hogy ez őt nagyon zavarja, megérteném, és jegelném a trécselést. A párom érzései fontosabbak
2018. máj. 24. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Én nem bírnám elviselni, hogy az exével beszéli ki a párkapcsolatunkat.
2018. máj. 24. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Az a kulcs, hogy meg akar ismerni. Igen, így gond nélkül. Ha több lenne köztük, akkor csak a hátad mögött fúrna.
2018. máj. 25. 07:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy jó barátom, a szerelmem nevelt tesója. Mi ugyan nem voltunk együtt, de kérdezgetni szoktam, miújság a barátnőjével, szívesen megismerném. Képről aranyosnak tűnik. Ha tényleg csak barátok, lehet olyan szándékai vannak, mint nekem.

20/L

2018. máj. 25. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Bacná a csőrömet.

Az normális, sőt jó és ritka dolog, hogy normális viszonyban váltak szét és tartják a kapcsolatot.

De ez már túlzás, vele beszéli meg az intim életeteket is.

És ha ennyire közel állbak egymáshoz tényleg jó esély van arra, hogy néha egy ágyban kössenek ki.

2018. máj. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!