Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik 30 felettiek, és évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 30 felettiek, és évek óta egyedülállóak, nálatok ez mi okból alakult így?

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 18:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
Azért mert kifogtál egy kisfarkù, szűz, béna 30 évest, nem mindenki az. Nekem nagy, vastag kolbászom van, addig bírom ameddig akarom és úgy megb.aszlak, hogy a füled kettéáll.
2018. okt. 9. 19:53
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Nálam azért alakult így, mert sosem akartam családot. Ez nekem egyelő lenne/lett volna a rabszolgasággal.

38/F

2018. okt. 9. 20:03
 13/23 LazyJones ***** válasza:
27%
Amíg tartott az az állapot, azért tartott, mert nem találtam megfelelő partnert. Akit találtam, az vagy nem akart semmit, vagy nagyon mást akart, mint én. Volt olyan is, aki hülyére akart venni, meg olyan is, aki két hét után esküvőt tervezett volna. Meg 30 fölött már én is rigolyásabb vagyok, hamarabb dobom be a törölközőt, mint fiatalon tettem.
2018. okt. 9. 20:15
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Van egy alapbetegségem (ami inkább alapállapot), emiatt nem kellek senkinek sem.(F)
2018. okt. 9. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy elég rossz kapcsolatom, ezt sokáig hevertem, aztan jobban lettem, még sem hajtottam a dolgot, aki kezdeményezett, azt elküldtem, aztán évek teltek el. Jól tudok élni egyedül is, ezért nem megyek bele minden kínálkozó lehetőségbe, ráadásul a többséggel nem vagyunk egy hullámhosszon gondolkodásban és személyiséget tekintve. Gyereket nem szeretnék, csak egy társat, akivel megoszthatom az életem, de ha nem lesz, úgy is jó.

38N

2018. okt. 9. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Házasságom megromlott sajnos, elváltam, mivel nem vagyok egy nőcsábász ezért azóta is egyedül élek (3 éve). Voltak próbálkozások, de elég ritka az olyan nő aki bejön, és itt főleg a belsőre gondolok. Lassan kezdem elfogadni hogy valszeg maradok egyedül.

F35

2018. okt. 10. 01:03
 17/23 anonim ***** válasza:

37 évesen elváltam, gyerekem van. A legtöbb férfi csak szex kapcsolatot akar, ha többet, akkor sem én vagyok a vágyai netovábbja, csak már nagyon magányos és kétségbeesett. Én viszont egyik sem vagyok, jól érzem magam a bőrömben és csak akkor jönnék össze valakivel, ha megvan a kölcsönös vonzalom, szerelem, és mindketten úgy érezzük, hogy vétek lenne nem összejönnünk. :-)

N 41

2018. okt. 10. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak 18/6cm a méretem és emiatt depressziós vagyok.
2018. okt. 15. 12:19
 19/23 anonim ***** válasza:

Èn elég sokat csalódtam a pasikban. Mind személyiség szempontjàból, mind pedig az àgyban. Plusz bizalmi problémàim is voltak. Nehezen bízom meg bàrkiben is. Ezek miatt sokat voltam egyedül bàr őszintén szólva szerettem volna magamhoz illő tàrsat. Mikor màr úgy voltam vele, hogy egy időre hanyagolom a randizàst, akkor ismertem meg a pàrom. Össze is hàzasodtunk.:) Gyereket viszont egyikünk se akar, a szabadsàgunk fontosabb.

A testvérem 36 éves, sose akart pàrkapcsolatot, se hàzassàgot, se gyereket szülni, se szexkapcsolatot, semmit. Soha nem is volt senkije. Ő ezért van egyedül.

2018. okt. 15. 18:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Ritkán tetszik meg valaki, ha igen, akkor általában nem tudja eldönteni, mit akar, lelki betegségekre hivatkozik és néha úgy csinál, mintha akarna valamit. Én meg várok, aztán nem lesz semmi. Belátom, ez így nem jó, de el nem tudom képzelni, hogy tindert húzkodjak és így keressek valakit.
2018. okt. 15. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!