Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idegesít, de napról napra azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, de napról napra azt érzem, hogy beleszerettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, de van egy srác akit kb. fél éve ismertem meg interneten. Nagyon sokat beszélgettünk írásban meg szóban is, és párszor videóchateltem is vele. Sok komoly dolog elhangzott már köztünk de sajnos sokszor nagyon felidegesít és apró dolgon összekapunk viszont nem tudok rá haragudni... biztos vagyok benne, hogy ha közelebb laknánk egymáshoz, és tudnánk találkozni, más lenne a helyzet. Pont nem az az "lányok álma" típus, de pont ez tetszik benne, hogy kiszámíthatatlan, és nem unatkozok mellette. Viszont néha tényleg nagyon idegesít de akkor is azt érzem, hogy beleestem... Most valós ez az érzés vagy csak az elérhetetlenség miatt alakult ki bennem egy egyfajta vágy?

20L

2018. okt. 9. 03:17
 1/4 anonim válasza:
Elérhetetlenség. Még nem is takálkoztatok, azt sem tudod kicsoda.
2018. okt. 9. 03:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy estél bele😂 ezt beszéled be magadnak!
2018. okt. 9. 05:27
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
De sikeresen beleestél, és jól meg vagy rémülve, mert erre rájöttél, és nem érted, hogy ez hogy történhetett meg ilyen körülmények között:DD
2018. okt. 9. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Mindenféleképpen találkozni kell személyesen is, az helyre rakná a dolgokat.
2018. okt. 9. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!