Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok azon gondolkodni, hogy a jövőbeli párotok, szerelmetek, házastársatok mit csinál most?
Erre nem gondolok:( inkább arra hogy vajon boldog-e ebben a pill....
Mindenki!!
Nem éri meg a tökéletesre várni , mert a homokóra gyorsan pereg. :(
Inkább többet komunkaljunk, változunk és legyünk rugalmasabbak az életben.
20,
Nem randizgattam egyáltalán. Van pár kitűzött célom amit előbbre valónak gondoltam (ezekkel akarom megalapozni ezt az egész dolgot :D) és ha ezeket elérem akkor leszek olyan "állapotban" h lehessenek elvárásaim, illetve a magam és a másik fél elvárásait is teljesítsem. Nem tudom ez így mennyire érthető, vagy érdekel-e egyáltalán valakit h ennyire belementem. :D
Karácsonykor gondolom a család egyéb tagjaival is együtt tudsz lenni azért az csak feledteti a magányt.
21,
Egyetértek veled. Sok olyan ember rohangál az utcán akivel simán le tudnánk élni az életünket. Van akivel jobb lenne, van akivel kevésbé, van aki a világ másik pontján lakik, van aki már elkötelezte magát, stb stb, nem könnyű okosnak lenni, van a dologban bőven szerencsefaktor. Én úgy vélem h van pár fontos dolog amiből nem tudok engedni (mert ettől vagyok én én), azok ha megvannak akkor van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!